Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Plastic bierpul

Natuurlijk mag een bierpul van plastic niet ontbreken binnen het uitgebreide aanbod van PromoBee. Een bierpul voor Oktoberfest is perfect. Bij ons kun je bier pullen laten bedrukken tegen scherpe prijzen. Bovendien loopt de korting per stuk op hoe meer je in één keer inkoopt. Daarnaast profiteer je altijd van gratis verzending. Wij zorgen ervoor dat jouw plastic bierpullen voorzien worden van een opdruk van een haarscherpe fotokwaliteit. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen op de bierpul geplaatst worden. Bovendien profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp en gratis sample. Genoeg reden om jouw bierpullen van plastic bij ons te bestellen, toch?

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Voor welke gelegenheden plastic bedrukte bierpullen gebruiken?

Een kunststof bierpul is een aanrader voor ieder goed feestje. Er valt altijd wel iets bijzonders te vieren waarbij een hoop gedronken mag worden. Dankzij de ruime inhoud is een plastic bierpul perfect voor dit soort gelegenheden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook voor bruiloften of jubileums kan ervoor gekozen worden om bierpullen in te kopen. Een plastic bierpul is leuk voor feestjes van verenigingen, bijvoorbeeld sportverenigingen zoals je voetbalclub. Daarnaast misstaan deze bierpullen niet op bedrijfsfeestjes.

Tevens hoort een bierpul bij het Oktoberfest. Het originele Oktoberfest is een groots volksfeest dat jaarlijks wordt gehouden in het Duitse München. Dit is het grootste bierfestival ter wereld. Niet voor niets bezoeken ieder jaar meer dan vijf miljoen mensen dit festival. In Nederland associëren we dit feest voornamelijk met de grote pullen vol bier die iedereen in de hand heeft. Organiseer jij je eigen versie van het Oktoberfest of vier je het feest thuis mee? In dat geval mogen bierpullen absoluut niet ontbreken. Personaliseer de plastic bierpul met een eigen opdruk.

Waarom kies je voor plastic bierpullen bedrukken?

Er zijn meerdere redenen waarom kunststof bierpullen de beste keuze zijn voor jouw evenement. Ten eerste zijn ze ideaal voor feestjes en evenementen waar het bier rijkelijk mag vloeien. Bierpullen hebben een enorme inhoud. Sommige pullen uit ons assortiment hebben een inhoud van meer dan een halve liter. Die drink je niet zomaar leeg.

Bijkomend voordeel is het feit dat de bierpullen van plastic zijn gemaakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dat hoekje wordt alleen maar groter als mensen dronken zijn. Plastic bierpullen kunnen niet kapot vallen, wat schade voorkomt. Bovendien is plastic beter voor het milieu in vergelijking met glas. Kies je toch liever voor een andere soort bierpul? Bekijk dan de categorie bierpullen. Waar je ook voor kiest, je profiteert altijd van gratis verzending.