Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Plastic champagneglazen

Champagneglazen bedrukken behoort tot de specialiteiten van PromoBee. Binnen ons aanbod is een plastic champagneglas te vinden voor iedere gelegenheid. Wij kunnen kunststof champagneglazen voorzien van een opdruk. Je kunt bijvoorbeeld glazen bedrukken met een logo of een andere afbeelding, maar ook tekst kan op een glas bedrukt worden. Full colour bedrukkingen behoren tot de mogelijkheden. Alle opdrukken zijn van een haarscherpe fotokwaliteit. Wij laten het naadloos aansluiten op je huisstijl. Bijkomend voordeel is dat je korting per stuk oploopt hoe meer plastic champagneglazen je in één keer bestelt. Daarnaast profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Waarvoor de bedrukte champagneglazen gebruiken?

Plastic champagneglazen met bedrukking zijn geschikt voor iedere gelegenheid waar (non-)alcoholische dranken geschonken worden. Champagne associëren we met het vieren van iets. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag, maar soms is het ook lekker om ter ontspanning thuis champagne te drinken. Maar ook voor bedrijfsfeestjes en evenementen zijn dit soort glazen een geschikte optie.

Plastic champagneglazen kunnen dus voor verschillende events ingezet worden. Je kunt deze glazen personaliseren door ze te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld voor festivals of feestjes worden gedaan, maar ook voor bedrijfsevenementen. Hierbij kun je de glazen laten bedrukken met een logo of tekst. Bij PromoBee is het zelfs mogelijk om een hele champagnedoos te laten bedrukken. Ook in dat geval profiteer je van gratis verzending. Dankzij de bedrukking kunnen plastic glazen ook ingezet worden als relatieartikel of promotiemiddel.

Waarom kies je voor plastic champagneglazen?

Champagne bedrukken is om meerdere redenen een slim idee. Ten eerste is het laten bedrukken van champagneglazen een ware milieutrend. Dit komt doordat glas een stuk minder milieuvriendelijk is dan plastic. Bijkomend voordeel van een kunststof champagneglas is dat het niet kapot kan vallen. Dat is handig, gezien het feit dat mensen toch wat onhandiger neigen te worden als ze alcohol hebben gedronken. Dit voorkomt dat je glas moet opruimen. Een plastic champagne glas is hierdoor geschikt voor allerlei gelegenheden.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor je glazen: transparant, wit of zwart bijvoorbeeld. Daarnaast heb je de keuze qua de inhoud van het glas. Je kunt kiezen voor een plastic champagneglas van 15 cl en een plastic champagneglas van 22 cl. Toch geen plastic champagneglas? Bekijk dan onze andere champagneglazen. Waar je ook voor kiest, je laat sowieso je champagneglazen bedrukken bij PromoBee. Bestel nu je glazen of vraag een offerte aan.