Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Plastic pitchers

Wat de gelegenheid ook is, bij PromoBee kun je terecht voor een plastic pitcher. Zoek je een pitcher met inhoud? Binnen ons uitgebreide aanbod zijn plastic pitchers te vinden die een inhoud van maar liefst twee liter hebben. Deze schenkkan is ideaal als je snel grote groepen van drank wilt voorzien. Vaak wordt een pitcher voor bier gebruikt, alhoewel ook andere dranken hiermee geschonken kunnen worden. Bij PromoBee kun je jouw bier pitcher laten bedrukken. Afbeeldingen of teksten, het kan allemaal. Bestel nu jouw plastic pitchers met gratis verzending. Bovendien profiteer je daarnaast van een gratis digitaal ontwerp en een gratis sample.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Voor welke gelegenheden plastic bedrukte pitchers gebruiken?

Met behulp van plastic pitchers kun je in korte tijd een hoop mensen van drank voorzien. Een pitcher met een inhoud van twee liter kan ongeveer tien kleinere of acht wat grotere glazen vullen. Is de inhoud anderhalve liter, dan kunnen zes tot acht glazen van drank voorzien worden. Deze ruime inhoud zorgt ervoor dat een plastic pitcher geschikt is voor uiteenlopende gelegenheden. Zo is de pitcher populair in sportkantines. Maar ook voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, bedrijfsfeestjes en andere evenementen kan het handig zijn om over een plastic pitcher te beschikken.

Waarom kies je voor plastic bierpitchers bedrukken?

Plastic pitchers zijn niet voor niets populair in sportkantines en op verschillende feestjes en evenementen. Ze hebben een enorme inhoud, wat perfect is op plekken waar de drank (en dan vooral bier) rijkelijk vloeit. Een ander voordeel van plastic is dat dit materiaal niet kapot kan vallen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een pitcher van glas. Daarnaast is plastic beter voor het milieu dan glas. Ook is er minder verlies van bier omdat afschuimen minder vaak nodig is. Kies je liever voor bier pitchers van een ander materiaal? Bekijk dan de categorie pitcher kannen.

Is een pitcher makkelijk te tillen?

De handvaten van onze plastic pitchers liggen fijn in de hand. Dit maakt het gemakkelijker om deze items te tillen. Dit maakt een stabiele hantering mogelijk. Dankzij de aangename tuit is het inschenken van dranken een makkie. Zelfs als je nooit in een café of restaurant hebt gewerkt, is het gebruik van een plastic pitcher een fluitje van een cent. Doordat het zo aangenaam in de hand ligt, is het zelfs geen probleem als de pitcher helemaal vol bier zit. Ook in zulke situaties kun je een pitcher makkelijk tillen. Bestel daarom nu jouw plastic pitchers met gratis verzending bij PromoBee of vraag een gratis offerte aan.