Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Festival bekers bedrukken

Festival bekers bedrukken behoort tot de mogelijkheden bij PromoBee. Bij ons bestel je alles wat je nodig hebt voor een festival. Organisaties van festivals kunnen bij ons terecht, maar ook bedrijven die in willen haken op het festivalseizoen. Bovendien bieden wij je altijd de optie om een item te laten personaliseren. Bij ons kun je bijvoorbeeld plastic bekers laten bedrukken, waarbij deze items zowel van tekst als van afbeeldingen voorzien kunnen worden. De naam van het festival kun je laten bedrukken, maar ook het logo of de URL van de website waar kaartjes gekocht kunnen worden. Laat daarom nu je festival bekers bedrukken door ons.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 26 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Waarom laat je festival bekers bedrukken?

Een festival is niet compleet zonder bekers. Hier drinken mensen hun water, frisdranken of alcoholische dranken uit. Je kunt deze bekers laten personaliseren door ze te laten bedrukken. Dit zorgt voor herkenning onder de bezoekers van een festival. Bovendien zijn dit soort festival bekers uitstekende promotieartikelen. Ze vergroten de naamsbekendheid van het festival zelf en eventuele sponsoren die op de beker gedrukt staan. Daarnaast zijn herbruikbare bekers te vinden binnen ons aanbod. Deze herbruikbare bekers zijn een goede keuze met het oog op de duurzaamheid. Veel organisaties doen hun best om tegenwoordig festivals zo groen mogelijk te organiseren.

Allerlei soorten festival bekers

Festival bekers bedrukken doe je bij PromoBee omdat je bij ons de keuze hebt uit verschillende varianten. Je kunt bijvoorbeeld plastic bekers laten bedrukken en kunststof bekers laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit meerdere formaten en verschillende varianten, bijvoorbeeld kunststof bierglazen. In tegenstelling tot glas, gaan deze glazen van dit materiaal niet kapot als ze op de grond vallen. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit herbruikbare bekers. Dit draagt bij aan een duurzamer festival met minder afval. Ook hard plastic bekers behoren tot de mogelijkheden. Deze varianten kunnen tegen een stootje. Daarnaast is een wijnglas bedrukken een optie. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en ontdek alle varianten.

Kunststof bekers laten bedrukken door PromoBee

Op een festival is het van belang dat er genoeg bekers zijn voor iedereen. Zowel tijdens eendaagse als meerdaagse festivals wordt er een hoop gedronken. Herbruikbare bekers zijn een goede manier om rommel te voorkomen en voor een zo duurzaam mogelijk festival te zorgen. Festival bekers bedrukken behoort tot onze specialiteiten. Door de mooie opdruk is dit een uitstekend promotieartikel. Bij PromoBee profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Hoe meer je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Bestel daarom nu jouw festival bekers bij ons.

Plastic bekers bedrukken

Het bedrukken kunststof festivalbekers is een populaire en effectieve manier om merkbekendheid te vergroten en een professionele uitstraling te creëren tijdens festivals en evenementen. Kunststof bekers zijn een veelgebruikte keuze voor festivals vanwege hun duurzaamheid en herbruikbaarheid. Hier zijn enkele opties voor het bedrukken van kunststof festivalbekers

Herbruikbare kunststof bekers, alternatief voor wegwerp bekers

Het is mogelijk dat er regio’s, landen of evenementen zijn waar er een verbod is op het gebruik van plastic bekers vanwege milieuoverwegingen. Overheden en organisaties hebben in de afgelopen jaren stappen ondernomen om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en te verbieden. Dit heeft geleid tot een grotere focus op duurzame alternatieven voor plastic bekers, zoals herbruikbare bekers of bekers van hard plastic die herbruikbaar zijn.

Als er een verbod op plastic bekers van kracht is, zijn hier een mogelijk alternatief:

Herbruikbare bekers: In plaats van wegwerpplastic, kunnen herbruikbare bekers worden gebruikt. Deze bekers zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals kunststoffen die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt. Festivalgangers kunnen de bekers gebruiken tijdens het evenement en ze daarna teruggeven of tegen een kleine borgsom aanschaffen.