Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Buttons

Bedrukte buttons raken nooit uit de mode! Daarnaast zijn ze compact en dus ideaal om weg te geven tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Bij PromoBee vind je bedrukte buttons in allerlei vormen en maten: van ronde buttons tot driehoekige buttons, en van hartvormige buttons tot achthoekige buttons en meer! Laat de button bedrukken met jouw eigen logo of bedrijfsslogan. Wil je eerst zien hoe het er in het echt uit komt te zien? Vraag dan een gratis sample aan, zodat je de button in jouw hand kunt houden voordat je bestelt. Komt je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder om de perfecte bedrukte button voor je te vinden!

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Buttons bedrukken

PromoBee heeft haar assortiment uitgebreid met de nieuwe productgroep, buttons. Door innovaties in het productiepark kunnen onze digitale printtechnieken en assemblageprocessen nu ook ingezet worden voor buttons. PromoBee buttons hebben dezeldfe voordelen als de overige producten: lage minimale afnamehoeveelheden en snelle levertijden, maar vooral de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Buttons bedrukt met jouw logo

Met een full colour print of lasergravure met uw logo of naam is een PromoBee button de ideale manier om onder de aandacht te komen en te blijven. Zelfs individuele personalisatie is mogelijk, waardoor elke PromoBee button een persoonlijk karakter krijgt.

Maak uw ontwerp, kies jouw button en bestel ze gemakkelijk al vanaf 30 stuks. De buttons hebben dezelfde voordelen als de overige producten: lage minimale afname hoeveelheden en snelle levertijden, maar vooral de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs. Je ontvangt altijd binnen een uur een digitale visualisatie van jouw bedrukte button, zodat je ziet of het is wat je zoekt. Daarna kun je  alsnog besluiten om voor een andere vorm button te kiezen.

Ook kun je een gratis sample ontvangen, zodat je de kwaliteit van de buttons in levende lijve kunt ervaren voordat je bestelt. Kom je er nog niet uit? Dan kun je zonder problemen contact opnemen met onze klantenservice die jou graag adviseert en verder helpt.

Button template

De perfecte button voor iedere gelegenheid

Een button is gemaakt van materiaal van plaatstaal of plastic. Ze worden voornamelijk gebruikt in bijvoorbeeld politieke evenementen, verkiezingen, demonstraties, als een embleem voor clubs of om een statement te maken. Bij PromoBee vind je buttons in wel zeven verschillende vormen en nog meer verschillende maten. Zo vind je dus altijd een button die uw boodschap het beste uit kan dragen.

Personaliseer de praktische buttons met uw logo, slogan of statement. De buttons kunt je voor vrijwel elke gelegenheid inzetten, waardoor je ze gemakkelijk in een grote oplage kunt bestellen. Wil je toch liever buttons voor een specifiek moment met een kleinere oplage? Je bestelt de bedrukte buttons bij PromoBee al vanaf 30 stuks!