Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

3 maand, halfjaar & jaarkalender

Kalenders zijn er in allerlei varianten binnen het aanbod van PromoBee. Je bepaalt bij ons zelf of je ervoor kiest om een 3 maands kalender, een halfjaar kalender of een jaarkalender te laten bedrukken. De keuze voor een specifiek soort kalender laat je afhangen van wat je klanten of zakelijke relaties nodig hebben. Mensen kunnen bijvoorbeeld thuis meer behoefte hebben aan een jaarkalender, terwijl het op kantoor juist handiger is om over een 3 maands kalender te beschikken. Waar je ook voor kiest, bij PromoBee profiteer je altijd van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Jaarkalender bedrukken en meer: welke soort kalender kies je?

Binnen het ruime assortiment van PromoBee zijn er meerdere soorten kalenders waar je voor kunt kiezen als relatiegeschenk. Kalenders gebruiken we om meerdere redenen. We kunnen ervan aflezen welke datum het is, welke dag het is en welke week het is. Bovendien kunnen we hier afspraken en verjaardagen op noteren. Zowel thuis als op de werkvloer is het handig om over een kalender te beschikken, waarbij er op de werkvloer vaak gekozen wordt voor een bureaukalender. Daarom wordt een kalender als relatiegeschenk altijd gewaardeerd.

Onze kalenders

Bij ons heb je de keuze qua de indeling van de kalender. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een 3 maand kalender te laten bedrukken. Hierop worden per pagina drie maanden getoond. Zo kun je niet alleen kijken wat er voor de huidige maand op de planning staat, maar je kunt ook een maand terug of een maand vooruit bekijken. Daarnaast kun je bij ons een bureaukalender laten bedrukken van een half jaar of een heel jaar per pagina. Een jaarkalender voor 2023 behoort tot de mogelijkheden. Deze bureaukalenders zijn het perfecte relatiegeschenk voor alle zakelijke relaties die werken op een kantoor.

Houten kalender graveren

Wil je een nog mooiere variant als relatiegeschenk weggeven, dan is deze houten kalender de perfecte optie. Waar de andere kalenders bedrukt kunnen worden, kunnen we bij deze houten kalender jouw opdruk naar keuze erin laten graveren. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen gegraveerd worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam en het logo van je bedrijf in de houten kalender te laten graveren. Dit ziet er schitterend uit. Met dit relatiegeschenk maak je indruk. Bovendien kan deze kalender voor eeuwig gebruikt worden.

Bureaukalender laten bedrukken door PromoBee

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn kalenders in allerlei soorten en maten verkrijgbaar via onze webwinkel. Je bepaalt zelf wat het beste aansluit op de voorkeuren van jouw klanten en zakelijke relaties. Een relatiegeschenk is een goede manier om aan hen te tonen dat je hen waardeert. Door de duidelijk zichtbare bedrukking is een relatiegeschenk bovendien tegelijkertijd een promotieartikel. Dat zal je extra klanten opleveren. Bestel daarom jouw kalenders bij ons.