Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Klemborden

Bent u op zoek naar clipboards die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Zoek dan niet verder! Bij PromoBee vindt u verschillende soorten clipboards die altijd bedrukt worden met uw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Op die manier kunt u goed voor de dag komen tijdens uw evenement of waar u ‘m ook voor wilt gaan gebruiken.

Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit zodat u zeker weet dat u professioneel voor de dag komt. Weet u na het bekijken van ons aanbod nog niet welk clipboard u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij kunnen u adviseren over welk clipboard het beste past bij uw bedrijf. Ook kunnen zij u helpen met het aanvragen van een gratis sample, zodat u het product kunt ervaren voordat u het besteld. Bij PromoBee krijgt u dus niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de beste service!

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Bedrukte klemborden

Een bedrukt clipboard of een bedrukte klembord is een fantastisch weggevertje tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Het is namelijk een stuk handiger om een klembord te gebruiken om iets op te schrijven dan iemands rug. Ook kunt u op deze manier twee vliegen in één klap slaan, want als u een clipboard combineert met een schrijfblokje met uw briefpapier, valt u extra goed op. Ook voor eigen gebruik binnen uw bedrijf is een bedrukt clipboard natuurlijk onmisbaar. Stelt u zich eens voor dat uw werknemers bij klanten langsgaan met een prachtig klembord, bedrukt met uw huisstijl in hoogwaardige kwaliteit. Op die manier straalt uw bedrijf altijd een zekere mate van professionaliteit uit.

Altijd een klembord dat bij uw bedrijf past

Bij Promobee vindt u altijd een klembord dat past bij uw bedrijf. Onze clipboards zijn van hoge kwaliteit en altijd compleet te personaliseren. Gaat u voor een hippe, jonge look met uw klembord? Dan is ons bamboe clipboard wellicht iets voor u. Bent u meer op zoek naar een klembord met een wat zakelijkere look? Dan kunnen we het PVC clipboard aanraden. Daarnaast hebben we ook nog een fullcolour clipboard, voor degene die écht op wil vallen. Kortom: voor ieder wat wils bij PromoBee!