Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Tape bedrukken - Plakband bedrukken

Heb je een webshop en wil je op een professionele manier jouw producten kunnen verpakken? PromoBee heeft speciaal voor ondernemers tape. Dit is niet zomaar tape. Je kunt het namelijk laten bedrukken met iedere gewenste opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een logo of persoonlijke tekst. Zo wordt jouw artikel nog specialer. Wist je bijvoorbeeld dat bedrukte tape één van de goedkoopste manieren is om reclame te maken? Het is immers één van de eerste dingen die de klant ziet en aanraakt. Daarom is het zeker de moeite waard om jouw pakketjes dicht te plakken met bedrukte tape. Heb je hulp nodig met een ontwerp? Neem dan contact op met onze designers. Dit kan via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528 851155.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Wat is bedrukte tape?

PromoBee heeft verschillende varianten tape in haar assortiment. Alle soorten zijn te bestellen in kleine oplage, namelijk vanaf 36 stuks. De bedrukbare tape van PromoBee is een strook van centimeter variërend van papieren tape tot plakband. Wil jij jouw pakketjes professioneel inpakken? Bedruk dan jouw rollen tape met opdruk naar keuze. Wist je dat je met bedrukte tape aan goede én goedkope reclame doet? Je vergroot namelijk de naamsbekendheid van jouw bedrijf, maar het is ook een visitekaartje. Daarnaast is tape functioneel en geeft het jouw pakketje een mooie uitstraling.

Tape bedrukken

Ondanks dat tape een klein oppervlak heeft, kunnen wij het goed bedrukken. De rollen tape hebben een breedte van 5 centimeter. Dit heeft geen invloed op de bedrukking. Door de jarenlange ervaring heeft PromoBee genoeg kennis opgedaan en kan de tape bedrukt worden in haarscherpe fotokwaliteit.

Allereerst kies je de hoeveelheid tape die je wilt bestellen. Dit kan al vanaf 36 stuks. Daarna is het tijd om jouw ontwerp aan te leveren. Vervolgens ontvang je gratis een 3d visualisatie binnen een uur. Nadat jij akkoord hebt gegeven, gaan wij voor je aan de slag met jouw bedrukte vloeipapier. Heb je moeite met het ontwerpen van jouw bedrukte rollen tape? Neem dan contact op met onze designers. Zij helpen je graag om samen het beste resultaat te behalen.

Papieren tape bedrukken

Papieren tape bedrukken is momenteel erg populair.  Dit omdat wanneer je een doos dichtplakt zowel de doos als de tape die gebruikt is bij het oud papier kan worden ingezameld. Zowel de bedrukte papieren tape als de doos zijn te recyclen.  Bedrukte papieren tape is al te bestellen vanaf 36 rollen.  Papieren tape is zowel verkrijgbaar in bruin als wit als basis kleur. En is te bedrukken in maximaal 4 kleuren.

Andere webshop artikelen

Ouderwets winkelen in de winkelstraten wordt steeds meer vervangen door online shoppen. Daarom heeft PromoBee verschillende artikelen die goed bruikbaar zijn voor webshops. Neem ook eens een kijkje bij de andere artikelen, zoals verzendzakken of bedrukte brievenbusdoosjes. Vraag vandaag nog jouw offerte aan voor bedrukte vloeipapier.