Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Hygiëne producten bedrukken

Bewust omgaan met hygiëne? Maak gebruik van één van deze 100% bacterie dodende producten. De hydroalcoholic gel doodt bacteriën en virussen. Kies uit verschillende mogelijkheden zoals een handgel flacons of handgel sprays, desinfectie doekjes of handgel pompjes. Enkele varianten bevatten een verzorgend aloë vera-extract zodat de handen niet uitdrogen bij intensief gebruik.

Bedrukt met uw logo of tekst zijn hygiene producten een verstandige keus als relatiegeschenk of give-away. Uw logo of tekst kan fullcolour gedrukt worden op het etiket. Alle bedrukte hygiëne producten zijn navulbaar, waardoor ze extra lang meegaan. Kies uit verschillende inhoudsmaten en bestel uw producten vandaag nog. Leverbaar vanaf 10 stuks!

Toon prijs

Toont alle 22 resultaten

Sorteer op

Bedrukte hygiene producten

Bewust omgaan met hygiene is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. De hygiëne producten van PromoBee zijn 100 % bacteriedodend door de hydroalcoholic gel. De toegevoegde glycerine of het aloë vera-extract gaat uitdroging van de huid bij veelvuldig gebruik tegen. Zo kunt u met een gerust hart de producten zo vaak u wenst gebruiken. Zet de hygiëne producten neer in algemene ruimtes zoals kantines, recepties en kantoren. Of zorg ervoor dat uw medewerkers altijd een een eigen bedrukte flacon bij zich hebben. De handgels komen in een transparante flacon, wat ze uitermate geschikt maakt om te bedrukken met uw tekst of logo.

Handgel in verschillende formaten

De handgels, handsprays of handpompjes komen in verschillende formaten. Kies voor een handzaam formaat van 30 of 50 ml of voor een grotere hoeveelheid met de handgelpomp van 240 ml. Hygiënedoekjes komen in twee verschillende varianten en kunnen ook per doos geleverd worden, waarbij zowel de geleverde doos als de verpakte hygiënedoekjes worden bedrukt. De handgels hebben veelal een GMP-certificaat (Good Manifacturing Practice), dat de naleving van controlemaatregelen voor het verkrijgen van een veilig en kwaliteitsvol product garandeert.

Navulbare producten

De bedrukte hygiëne producten zijn uitermate geschikt om na te vullen. De flacons, pompjes en sprays gaan hierdoor langdurig mee, omdat u ze steeds opnieuw kunt vullen met een bacteriedodend middel. Hiermee maakt u hygiëne een blijvende kwaliteit van uw bedrijf of organisatie. De navulbare, bedrukte producten zijn al te bestellen vanaf 10 stuks. Klik op het hygiëne product van uw keuze om de levertijd te zien. Vragen? Neem contact op via info@promobee.nl of bel voor snel advies 0528 – 85 11 55.