Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Strandstoel bedrukken

Bent u op zoek naar een zomers cadeau voor uw hardwerkende medewerkers? Of wilt u een unieke prijs voor een winactie? Deze bedrukte strandstoellen van PromoBee zijn de ideale oplossing. De strandstoel kan bedrukt worden met uw eigen unieke ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Dit unieke item kan al vanaf één stuks besteld worden, waardoor het uitermate geschikt is om als prijs in te zetten of om weg te geven aan die ene speciale persoon.

Stuur uw ontwerp in en ontvang altijd gratis een digitale proefdruk. Zo kunt u uw bedrukte strandstoel perfectioneren zodat u een strandstoel krijgt waar u trots mee het strand op kunt. Heeft u vragen of wilt u advies voor het beste ontwerp? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen!

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Strandstoel bedrukt met uw ontwerp

Altijd al een unieke strandstoel willen hebben? Dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres. Onze strandstoel wordt altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit. De bedrukking op de stof van 100% polyester is aan één zijde in fullcolour en aan de achterkant blijft de stof wit. Het frame van hard beukenhout is van hoge kwaliteit en heeft het veiligheidscertificaat van TUV, zodat u uw relaties met een gerust hart neer kunt laten ploffen op deze comfortabele stoel. De prijs van de strandstoel is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending. Na het uploaden van uw ontwerp ontvangt u binnen 60 minuten een gratis 3D visualisatie van uw persoonlijke strandstoel. Bij PromoBee gaan we namelijk niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor de beste service.

Strandstoelen met uniek design

Deze bedrukte strandstoelen zijn een echte eyecatcher. De stoel is makkelijk op te vouwen, en eenmaal op het strand kunt u de strandstoel in uw huisstijl in drie verschillende standen zetten. Zo kunt u van de zon, de zee, en het strand genieten heerlijk onderuit gezakt, of juist meer rechtop.

De bedrukte strandstoel van PromoBee is ook uitermate geschikt om uw medewerkers in de zomer mee te verrassen. Wanneer het kerstpakket nog even op zich laat wachten, heeft u een origineel cadeau voor uw werknemers waar ze goed de zomer mee door kunnen komen. Waar uw werknemers ook de zomer doorbrengen, uw boodschap wordt helder naar buiten gebracht met deze prachtige bedrukte strandstoel!