Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Webcam covers bedrukken

Bent u op zoek naar een webcam cover die u kunt laten bedrukken in uw huisstijl? Dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres! Bij PromoBee vindt u verschillende webcam covers die geheel te personaliseren zijn met uw logo of huisstijl. Een webcam cover is gemakkelijk aan te brengen op uw laptop over uw webcam. Hiermee beschermt u uzelf tegen webcamhackers met kwade bedoelingen. Door middel van het schuifje van de webcam cover kunt u uw webcam binnen een handomdraai weer onthullen als u deze wilt gebruiken. Bij PromoBee bestelt u gemakkelijk een webcam cover bedrukt met uw logo. Dit is mogelijk vanaf honderd stuks. Upload uw ontwerp en ontvang binnen een uur een digitale proefdruk. Tevreden? Dan kunt u net zo snel uw bestelling plaatsen. Ook handig: onze klantenservice zit voor u klaar indien u vragen heeft over het product of wanneer u advies wilt over uw promotiemateriaal. Zij helpen u graag verder zodat u het ideale relatiegeschenk vindt voor uw medewerkers, klanten of zakelijke relaties.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Bedrukte webcam covers

En webcam cover zorgt voor een veilig gevoel. Ze zijn klein, maar hebben een grote impact. Daarnaast zijn ze bij PromoBee volledig te personaliseren en hebben ze een scherpe prijs. Dit zorgt ervoor dat een webcam cover de ideale give-away is tijdens beurzen, evenementen en campagnes.

Bescherm uw klanten tegen webcamhackers

Tegenwoordig zien wij dat vrijwel elke laptop een ingebouwde webcam heeft. Helaas zijn deze webcams ook erg makkelijk te hacken. Zo kunnen hackers meekijken via de camera, ook wanneer deze niet in gebruik is. Dat is natuurlijk erg vervelend en onwenselijk. Een webcam cover zorgt ervoor dat webcamhackers geen toegang mee hebben tot uw beelden. Deze kleine aanpassing kan dus een erg veilig gevoel geven. Hoe mooi is het als dat veilige gevoel wordt gekoppeld aan uw merk? Daarom hebben we bij PromoBee verschillende webcam covers die volledig te bedrukken zijn in uw huisstijl. Maak uw ontwerp, upload het op onze website en ontvang binnen een uur een digitale proefdruk. Daarna gaan wij voor u aan de slag om uw webcam cover te laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. Precies zoals u van ons gewend bent!