Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Dranken bedrukken

De lekkerste dranken bedrukt met uw eigen logo of tekst zijn een ideaal geschenk voor onder andere restaurants en bedrijven. Trakteer uw gasten op een heerlijk gekoelde drank van het huis! Of kies voor een speelse koffieshot, een leuk geschenk voor relaties of medewerkers. Dranken bedrukt met uw eigen logo of tekst geven een professionele en luxe uitstraling. Uw eigen dranken bedrukken kan al vanaf 24 stuks! U bent verzekerd van een haarscherpe bedrukking op ieder etiket. Bekijk alle mogelijkheden hieronder. Kies uw drank naar keuze, geef het aantal stuks op en binnen één minuut ontvangt u een offerte per mail. Komt u er niet uit of heeft u een vraag? Neem dan contact op via info@promobee.nl.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Bedrukte dranken

Een mousserende wijn, een volle rode wijn of een sprankelijke cuvée: kies de drank die bij u past. Een glas wijn valt bij veel ontvangers in de smaak en geeft een extra luxe uitstraling als deze een uniek bedrukt etiket heeft. Bovendien kiest u zelf de drank die bij u en uw bedrijf past en zorgt u zo voor een perfect geschenk voor relaties of (potentiële) klanten. Het bedrukte etiket maakt het een persoonlijk én smakelijk cadeau.

Gepersonaliseerd etiket

Ieder etiket wordt haarscherp bedrukt met de door u gewenst tekst of logo’s. Uw eigen huisstijl in fullcolour op een uniek ontworpen etiket? Het kan allemaal. Neem contact op met de designafdeling via info@promobee.nl. Zij helpen u bij een gepersonaliseerd etiket naar uw wens. Bedrukte danken zijn al verkrijgbaar vanaf 24 stuks!

Offerte in drie simpele stappen

In drie simpele stappen ontvangt u een offerte voor uw eigen bedrukte drank. Klik op de drank van uw keuze om een offerte aan te vragen. U ontvangt vrijblijvende een digitaal ontwerp zodat u zeker weet dat uw bedrukte drank naar wens is.