Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Kartonnen bekers bedrukken

Kartonnen bekers bedrukt met uw logo of huisstijl mogen natuurlijk niet ontbreken bij uw evenement. U wilt natuurlijk dat uw gasten – of dat nou (potentiële) klanten zijn of zakelijke relaties – genoeg te drinken hebben. Wat is er dan beter dat u dat kunt serveren in deze prachtige kartonnen bekers van PromoBee? Met de keuze uit vier verschillende formaten is er altijd een beker die geschikt is voor uw bedrijf. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze, of wilt u een samplebeker aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u te voorzien van het beste advies omtrent onze producten.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Kartonnen bekers bedrukken

De bekers uit de webshop van Promobee zijn gemaakt van karton en voorzien van een milieuvriendelijke, biologische coating. Voor bedrijven en verenigingen die veel geven om maatschappelijk verantwoord ondernemen, bieden de kartonnen bekertjes uitkomst. Een duurzaam alternatief van de plastic bekertjes en bij Promobee voor een zeer aantrekkelijk tarief verkrijgbaar.

Bedrukte kartonnen bekers voor het hele jaar

Bij PromoBee vindt u bedrukte kartonnen bekers voor ieder moment van het jaar. Zo kunt u de bekers gebruiken om het gehele jaar door verfrissende drankjes uit te delen tijdens bijvoorbeeld (sport)evenementen, beurzen of campagnes. De kartonnen bekers zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Hierdoor kunt u ze ook gebruiken om tijdens de kille winterdagen heerlijke warme chocolademelk uit te delen, of misschien serveert u er wel lekkere erwtensoep in. Door het sterke karton met de milieuvriendelijke, biologische coating zijn de bekers en bakjes geschikt voor vrijwel alle dranken en lekkernijen: van sportdranken tot koffie, en van ijs tot erwtensoep!

Kartonnen bekers met uw huisstijl

De kartonnen bekers van PromoBee zullen altijd een goede indruk achter laten. Wanneer de bekers bedrukt zijn met uw huisstijl in haarscherpe fotokwaliteit, geeft dit een professionele uitstraling tijdens een evenement, beurs of campagne. Door het materiaal – karton met een milieuvriendelijke coating – zijn de bekers duurzamer dan de alternatieve plastic bekertjes. Deze bekers zijn dus de ideale uitkomst voor bedrijven en verenigingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Bedrukte kartonnen bekertjes in verschillende formaten

De prijzen van de kartonnen bekertjes in de webshop van Promobee zijn inclusief full colour bedrukking. Naast de formaten;

  • 100 ml
  • 200 ml
  • 300 ml
  • 400 ml
De kartonnen bekers worden uiteraard altijd fullcolour bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit, zoals u van PromoBee gewend bent. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze klantservice helpt u graag verder