Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Snoeppot bedrukken

Bent u op zoek naar een overheerlijk weggevertje voor uw (potentiële) klanten? Dan is een goed gevulde snoeppot bedrukt met uw eigen ontwerp de perfecte oplossing. De snoeppotten van PromoBee kunt u niet alleen op de deksel laten bedrukken, maar ook op de zijkanten als u dat wenst. Zo weet u zeker dat uw boodschap overkomt. Een bedrukte snoeppot staat erg leuk en vrolijk op een bureau of balie, dus zo kunt u er zeker van zijn dat uw klanten u niet vergeten.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Snoeppot bedrukken met logo

Bij PromoBee laat u gemakkelijk verschillende snoeppotten bedrukken met uw eigen ontwerp. We hebben verschillende formaten waar u uit kunt kiezen. U kunt een snoeppot kiezen die al volledig gevuld is met overheerlijke snoepjes, of u kunt ervoor kiezen om alleen de snoeppotten met opdruk te bestellen. Zo kunt u er zelf een leuk kleinigheidje in doen, want de lege snoeppotten zijn te verkrijgen in de maten 2L, 20L en zelfs 100L.

Wilt u weten welk formaat geschikt is voor uw bedrijf? Bestel dan gemakkelijk en gratis een sample zodat u precies kunt zien hoeveel er daadwerkelijk in past. Ook krijgt u zo inzicht in hoe de pot wordt bedrukt. Voor de beste service bent u bij PromoBee dus aan het juiste adres.

Bedrukte snoeppot met overheerlijke snoepjes

Het staat natuurlijk ontzettend leuk, zo’n snoeppot bedrukt met uw logo of ontwerp. Maar alles staat of valt natuurlijk met de snoepjes die er in de pot zitten. Als de snoepjes niet lekker zijn, zullen uw (potentiële) klanten achterblijven met een nare nasmaak. Die associatie wilt u liever niet hebben bij uw bedrijf!

Bij PromoBee heeft u de keuze uit verschillende soorten snoepjes, allemaal even overheerlijk. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale pot vol met lollies. Deze lollies zijn allemaal mooi kleurrijk, zodat het er ook nog eens erg vrolijk uitziet. Daarnaast heeft u bij de snoeppot medium keuze uit drie verschillende oud Hollandse snoepjes. Kiest u voor de kaneelkussentjes? De mintkussentjes? Of kiest u toch liever voor de vrolijke regenboogsnoepjes? Zo ziet u maar weer: voor elke smaak is er wat wils bij PromoBee!

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van een geschikte snoeppot? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen u graag bij uw keuze.