Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Waterkaraffen bedrukken

Een glazen waterkaraf laten bedrukken met uw eigen logo of tekst? Het kan! Uitermate geschikt voor restaurants, hotels en bedrijfskantoren. Het geeft uw organisatie een professionele uitstraling. Een bedrukt waterkaraf is ook een luxe en nuttig geschenk voor relaties, medewerkers of bedrijven. Kies uit verschillende maten, variërend van 250 ml tot 1 liter. Met uw gepersonaliseerde waterkaraf maakt u gegarandeerd een professionele indruk! Uw eigen waterkaraf bedrukken kan al vanaf 12 stuks.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Bedrukte waterkaraf

Een waterkaraf bedrukken geeft een prachtig luxe uitstraling. Uw eigen logo of tekst op het karaf, daarmee komt u letterlijk aan tafel van uw klanten of relaties. Dit maakt het een ideaal item voor horeca en bedrijven. Of denk eens aan een uniek relatiegeschenk of kerstcadeau voor medewerkers. Een gepersonaliseerd waterkaraf is een duurzaam geschenk wat ook nog eens heel nuttig is.

Voordelen van bedrukte waterkaraf

Een waterkaraf is een veelgebruikt item in zowel horeca als het dagelijkse huishouden. Immers drinkt iedereen water. Wat is er dan leuker om een bedrukte waterkaraf cadeau te doen aan relaties of klanten? Bovendien is het een duurzaam geschenk dat lang mee gaat. Zo blijft uw logo, en dus uw bedrijf, een lange tijd in beeld.

Fullcolour bedrukt waterkaraf

Uw eigen waterkaraf kan bedrukt worden met een of meerdere kleuren. Vraag direct een offerte aan en ontvang gratis een digitaal ontwerp. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@promobee.nl of bel voor snel advies 0528 – 85 11 55.