Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Buttons bedrukken

Bedrukte buttons raken nooit uit de mode! Daarnaast zijn ze compact en dus ideaal om weg te geven tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Bij PromoBee vindt u bedrukte buttons in allerlei vormen en maten: van ronde buttons tot driehoekige buttons, en van hartvormige buttons tot achthoekige buttons en meer!

Laat de button bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsslogan. Wilt u eerst zien hoe het er in het echt uit komt te zien? Vraag dan een gratis sample aan zodat u de button in uw hand kunt houden voordat u bestelt. Komt u er alsnog niet uit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder om de perfecte bedrukte button voor u te vinden!

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Buttons bedrukken

PromoBee heeft haar assortiment uitgebreid met de nieuwe productgroep, buttons. Door innovaties in het productiepark kunnen onze digitale printtechnieken en assemblageprocessen nu ook ingezet worden voor buttons.

PromoBee buttons hebben dezeldfe voordelen als de overige producten: lage minimale afnamehoeveelheden en snelle levertijden, maar vooral de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Buttons bedrukt met uw logo

Met een full colour print of lasergravure met uw logo of naam is een PromoBee button de ideale manier om onder de aandacht te komen en te blijven. Zelfs individuele personalisatie is mogelijk, waardoor elke PromoBee button een persoonlijk karakter krijgt.

Maak uw ontwerp, kies uw button en bestel ze gemakkelijk al vanaf 30 stuks. De buttons hebben dezelfde voordelen als de overige producten: lage minimale afnamehoeveelheden en snelle levertijden, maar vooral de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs. U ontvangt altijd binnen een uur een digitale visualisatie van uw bedrukte button, zodat u kunt zien of het is wat u zoekt. Daarna kunt u alsnog besluiten om voor een andere vorm button te kiezen.

Ook kunt u een gratis sample ontvangen, zodat u de kwaliteit van de buttons in levende lijve kunt ervaren voordat u besteld. Komt u er dan alsnog niet uit? Dan kunt u zonder problemen contact opnemen met onze klantenservice die u graag adviseert en verder helpt.

Button template

De perfecte button voor iedere gelegenheid

Een button is gemaakt van materiaal van plaatstaal of plastic. Ze worden voornamelijk gebruikt in bijvoorbeeld politieke evenementen, verkiezingen, demonstraties, als een embleem voor clubs of om een statement te maken. Bij PromoBee vindt u buttons in wel zeven verschillende vormen en nog meer verschillende maten. Zo vindt u dus altijd een button die uw boodschap het beste uit kan dragen.

Personaliseer de praktische buttons met uw logo, slogan of statement. De buttons kunt u voor vrijwel elke gelegenheid inzetten, waardoor u ze gemakkelijk in een grote oplage kunt bestellen. Wilt u toch liever buttons voor een specifiek moment met een kleinere oplage? U bestelt de bedrukte buttons bij PromoBee al vanaf 30 stuks!