Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Keycords bedrukken

Keycords zijn bij ons volledig gepersonaliseerd te verkrijgen. Ideaal om uit te delen als promotieartikel op beurzen of evenementen. Kenmerkend aan de PromoBee keycords zijn de zeer goede printkwaliteit, de snelle levertijd en de lage prijs. U kunt ze volledig personaliseren met bedrijfslogo. Daarnaast leveren wij vanaf hele kleine oplages. Kortom, het ideale weggevertje.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Keycords bedrukken

Stel uw keycord samen en laat deze full colour bedrukken. Door de vele opties is deze keycord volledig te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit het model, de kleur, de breedte, de bedrukking en de accessoires van de keycords.

Keycords  zijn ideaal als promotie-artikelen en kunnen gemakkelijk worden bedrukt met uw logo. Een keycord wordt ook wel een “lanyard” genoemd. U kunt onze lanyards eenvoudig online kopen – selecteer het gewenste model, pas deze aan uw wensen aan en bereken de prijs. U heeft hiermee een geschikte give-away.

Wij hebben lage minimale afnamehoeveelheden en snelle levertijden met de beste printkwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Keycords voor beurzen en evenementen

Keycords worden vooral gebruikt op beurzen en evenementen. Naast het weggeven van gepersonaliseerde keycords kunt u ze ook gebruiken voor uw naam kaartjes of toegangspassen. Wij maken de keycords speciaal voor uw evenement.

Een keycord met uw logo of bedrijfsnaam is een ideale manier om onder de aandacht te komen en te blijven. Zelfs individuele personalisatie is mogelijk! Kortom: ook voor keycords bent u bij PromoBee aan het juiste adres!