Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Muismatten Bedrukken

Muismatten zijn onmisbaar in ieder kantoor. En wat een professionele look straalt u uit als alle muismatten in uw kantoor zijn gepersonaliseerd in uw huisstijl? Bij PromoBee kunt u gemakkelijk muismatten laten bedrukken met uw logo of een ander ontwerp. Uiteraard wordt het ontwerp altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit zoals u van ons gewend bent. U ontvangt een digitaal ontwerp binnen een uur na het plaatsen van uw bestelling en de verzending is volledig gratis. De bedrukte muismatten zijn al te bestellen vanaf 30 stuks, dus ook als u een kleine ondernemer bent is dit item onmisbaar in uw kantoor.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Muismat bedrukken

Wie graag of veel werkt met een muis, weet het al: een muismat is onmisbaar bij het gebruiken van een muis. De bedrukte muismat van PromoBee is aan de bovenzijde voorzien van laminaat, wat zorgt voor een vloeiende beweging van de muiscursor. De meeste muizen tegenwoordig maken gebruik van een laser. Hierdoor is het extra belangrijk dat het oppervlakte waarop de muis gebruikt wordt, glad is.

Met de bedrukte muismat van PromoBee hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Daarnaast is er niet alleen gedacht aan de bovenkant van de mat, maar ook aan de onderkant. De onderkant is voorzien van een rubberen mat waardoor er altijd voldoende grip aanwezig is: ongeacht op welk oppervlakte u de muismat gebruikt. Zo zorgt de muismat voor een optimale muisbeleving. En met uw eigen ontwerp als bedrukking, is deze muismat perfect voor uw bedrijf of als relatiegeschenk!

Muismat voor uw bedrijf

Wilt u graag eenzelfde muismat bij iedere pc in uw bedrijf? Hoe leuk is het dan als u een muismat heeft, bedrukt met uw logo of ontwerp waar uw medewerkers elke dag weer vrolijk van worden? Met overal dezelfde muismat zorgt u voor een uniforme uitstraling die professioneel en strak overkomt. Daarnaast kunt u een muismat natuurlijk ook perfect inzetten als relatiegeschenk of als weggevertje op een beurs.

Upload uw logo of ontwerp en ontvang gratis en vrijblijvend een digitaal ontwerp van uw product. Ook kunt u een sample aanvragen zodat u de muismat zelf kunt testen en kunt zien welke hoogwaardige kwaliteit de bedrukking heeft.

Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat zij u verder kunnen helpen.