Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Powerbanks bedrukken

Op zoek naar een functioneel relatiegeschenk? Dan zit u met de powerbanks van PromoBee wel goed. U kunt kiezen uit twee verschillende modellen in diverse kleuren, zodat er altijd een powerbank is die past bij uw bedrijf. Door de scherpe prijs is de powerbank goed inzetbaar als weggevertje tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Uw logo of boodschap komt elke keer voorbij wanneer uw klant of zakenrelatie de powerbank gebruikt. Bestellen bij PromoBee is erg gemakkelijk. Upload uw ontwerp en ontvang binnen één uur een visuele proefdruk. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Bedrukte powerbanks

Een powerbank bedrukt met uw eigen reclame is een krachtig relatiegeschenk. Door uw logo op een powerbank te laten drukken, zet u uw boodschap letterlijk en figuurlijk kracht bij. De handige gadget is namelijk de perfecte give-away voor beurzen, evenementen en campagnes. Een powerbank is gemakkelijk mee te nemen. Uw klant of zakenpartner heeft deze altijd in z’n zak of tas. Het is een musthave voor mensen die lange vliegreizen maken of graag naar festivals gaan. Om toch niks te missen, biedt een powerbank uitkomst. Uw klant of business partner wordt op deze manier elke keer herinnert hoe u hen uit de brand helpt op momenten zonder oplader in de buurt.

PromoBee’s Powerbank

Stelt u het zich eens voor: uw klant gaat op zakenreis en moet een lange vliegreis maken. Een paar uur nadat hij in het vliegtuig is gestapt, merkt hij dat zijn telefoon leeg begint te raken en dat er geen stopcontact is. Toch moet hij nog een paar belangrijke telefoontjes plegen. Hij kijkt in zijn tas en ziet daar een powerbank liggen, compleet in uw huisstijl. Deze powerbank heeft u hem met kerst gegeven als relatiegeschenk: ‘voor een energiek nieuwjaar’. Hij pakt de powerbank en binnen no time is zijn telefoon weer volledig opgeladen en kan hij zijn reis weer zonder zorgen voortzetten. Met een powerbank, bedrukt met uw logo, laat u ongetwijfeld een goede indruk achter bij uw klanten en relaties!