Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Sleutelhangers bedrukken

Het ideale hebbedingetje dat ervoor zorgt dat je je sleutels niet kwijtraakt, is natuurlijk de sleutelhanger. Sleutels zijn voorwerpen die elke dag worden gebruikt. Echt opvallen doe je dus met een sleutelhanger, die uw werknemers, klanten en zakenrelaties elke dag meerdere keren in hun hand hebben. Bij PromoBee vindt u verschillende sleutelhangers die u compleet kunt personaliseren zodat ze passen bij uw bedrijf en uw huisstijl. Maak uw ontwerp, upload het en wij gaan ermee aan de slag om uw sleutelhangers te bedrukken. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice als u verschillende producten wilt vergelijken. Wij geven u het advies dat u nodig heeft om een goede keuze te maken voor uw perfecte sleutelhanger.

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Ontwerp uw eigen sleutelhanger

Bij PromoBee gaan we verder dan alleen het bedrukken van sleutelhangers. Zo kunt u bij ons ook sleutelhangers bestellen, compleet in uw eigen design. Kies bijvoorbeeld voor een enkelzijdige 2D sleutelhanger, een dubbelzijdige 2D sleutelhanger of pak groots uit en ga voor de 3D sleutelhanger. Heeft u toch liever een bedrukte sleutelhanger? Ook dan biedt ons assortiment voldoende keuze. Voor het bedrukken van metalen, houten of rubberen sleutelhangers draaien wij onze hand niet om. Daarnaast hebben wij ook de populaire sleutelhanger met het winkelmuntje in ons assortiment. Wanneer uw medewerkers, klanten of zakenrelaties elke keer tijdens de boodschappen uw logo of ontwerp tegenkomen zorgt dat voor goede reclame!

Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger hoort praktisch en opvallend te zijn. Een eenvoudige sleutel zonder een sleutelhanger is namelijk makkelijk kwijt te raken in het huishouden of op kantoor. Met een visueel opvallende sleutelhanger zijn uw sleutels makkelijker te vinden en raakt u ze niet meer kwijt. Bovendien helpen sleutelhangers om verschillende sleutelbossen uit elkaar te kunnen houden. Bij PromoBee vindt u verschillende soorten sleutelhangers die u gemakkelijk kunt laten bedrukken met uw eigen design.