Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Papieren tassen bedrukken

Een papieren tas bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Bij Promobee bent u aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan papieren tassen is er ruime keuze. Zo zijn ze leverbaar in 7 verschillende kleuren en in 5 formaten. De tassen kunnen bedrukt worden met een (bedrijfs)logo of persoonlijke tekst. Na het ontwerpen ontvangt u een gratis digitaal voorbeeld, waarna u een akkoord geeft. De levertijd is vanaf dan 5 tot 8 werkdagen. Bereken nu eenvoudig en vrijblijvend de all-in prijs en start met het ontwerpen van uw bedrukte papieren tas.

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Goedkoop papieren tassen bedrukken

Wilt u goedkoop, maar mooi ontworpen papieren tassen bedrukken? PromoBee helpt graag. Er zijn verschillende maten tassen in 7 verschillende kleuren.  Deze kunnen bedrukt worden met een logo of persoonlijke tekst. Ook kunt u ervoor kiezen om ze te bestellen zonder opdruk, maar een mooi ontworpen tas zorgt toch voor wat extra reclame. Vindt u het lastig om zelf een ontwerp te maken? Onze betrokken designers helpen graag bij het maken van een mooi ontwerp. Voor overige vragen mag u uiteraard contact opnemen met het team van PromoBee, of klik tijdens werktijden op de chat rechts onderin.

Voordelen van de papieren tas

De papieren tas biedt een aantal voordelen. Sinds het verbod op het gratis meegeven van plastic tasjes is het zoeken naar een goed alternatief. De papieren tas is zo’n alternatief. De tassen zijn uitstekend om een logo of tekst op te bedrukken, waardoor het een mooi promotiemiddel is. Daarnaast heeft het een trendy uitstraling en laat u als bedrijf zien dat u milieubewust bezig bent. Iets wat steeds belangrijker wordt.

Veel soorten bedrukte papieren tassen

Bij PromoBee kunt u terecht voor veel soorten bedrukte papieren tassen. Wij leveren diverse afmetingen. Zo vindt u in ons assortiment A2 tot en met A5 bedrukte papieren tassen. Ook kunnen wij papieren tassen in het formaat B3 voor u bedrukken. Komt u er niet helemaal uit welke afmeting voor u de juiste keuze is? Onze specialisten geven u graag advies!

Het ontwerpen van de papieren tas

Upload uw logo na het plaatsen van de bestelling. Dan doen wij eerst een controle en kiezen we welke methode de beste is. Om zo de kwaliteit te waarborgen. Nog niet helemaal zeker over het ontwerp? De designers helpen graag met het ontwerpen van de mooiste tassen voor uw bedrijf. Na de ontwerpfase krijgt u gratis een digitaal voorbeeld en indien gewenst een sample. Zo zijn we er zeker van dat wij de mooiste tas af leveren.