Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Handdoeken bedrukken

Voor al uw bedrukte of geborduurde handdoeken bent u bij PromoBee aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten handdoeken zodat u voor elk doeleinde een geschikte handdoek kunt vinden. Deze handdoeken zijn compleet te personaliseren met uw bedrijfslogo of huisstijl. Hiermee zijn ze perfect in te zetten als promotiemiddel. Voor iedere gelegenheid en voor ieder bedrijf is er namelijk wel een passende handdoek te vinden. Gaat u voor de sporthanddoek met het logo van uw sportschool, sportclub of sportevenement? Kiest u voor een badlaken als zomerse give-away? Waar u ook voor kiest, wij hebben het. De handdoeken worden bedrukt of geborduurd. Ook behoort bandinweving tot de mogelijkheden. Wilt u advies over welke handdoek en welke personalisatie-optie het beste bij u en uw bedrijf past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u voorzien van het beste advies. Ook kunt u op die manier een gratis sample aanvragen zodat u fysiek vergelijkingsmateriaal heeft.

Toon prijs

Toont alle 18 resultaten

Sorteer op

Handdoeken bedrukken voor uw bedrijf

Bij PromoBee vindt u handdoeken voor alle doeleinden. Dus ook voor uw bedrijf, uw hotel of Bed & Breakfast. Bij PromoBee kunt u de handdoeken compleet op maat laten personaliseren. Van kleine gastendoekjes tot grote badlakens. Hoe mooi staat het namelijk als alle handdoeken in de pantry of de toiletten hetzelfde zijn en bedrukt in uw huisstijl? Ook bent u op deze manier verzekerd van dezelfde kwaliteit handdoeken. Bent u op zoek naar handdoeken van topkwaliteit die u compleet kunt personaliseren, dan bent u bij PromoBee aan het juiste adres!

Sporthanddoeken in uw huisstijl

Tijdens of na het sporten is een handdoek onmisbaar. U heeft hard gewerkt en wilt dus die zweetdruppels gemakkelijk weg kunnen vegen met een zachte, absorberende handdoek. Ook dit soort sporthanddoeken vindt u bij PromoBee. Deze bedrukte sporthanddoeken zijn uitermate geschikt voor in de sportschool, waar het sporten met een handdoek dikwijls verplicht is. Maar ook kunt u deze sporthanddoeken laten personaliseren voor uw sportevenement of gewoon weggeven als leuke give-away van uw bedrijf. Waar u de bedrukte handdoek ook voor inzet, u weet zeker dat de ontvanger spontaan zin zal krijgen om te gaan sporten.

Bedrukte doekjes voor de auto

Bij PromoBee vindt u niet alleen bedrukte handdoeken voor uzelf, maar ook voor uw auto. Wanneer u uw auto wast, wilt u natuurlijk zeker weten dat uw auto compleet droog is zodat er geen druppels opdrogen en vreemde vlekken veroorzaken. Het is in dat geval handig om een doekje in de auto te hebben liggen. Hiermee veegt u gemakkelijk de laatste druppels weg. Of u uw auto wast in de wasstraat of gewoon thuis op de oprit maakt niet uit, want met de autodoeken van PromoBee wordt uw auto spic en span. Verdient de binnenkant van uw auto ook aandacht? Gebruik dan de autodoek in combinatie met onze cockpitspray – uiteraard ook compleet te personaliseren.

Bedrukte badlakens

Met de zomer in aantocht kunt u scoren met een bedrukt badlaken in uw huisstijl. Een badlaken is namelijk een perfect relatiegeschenk voor uw werknemers, klanten of zakenrelaties. Zij nemen uw geschenk mee naar verre oorden en zonnige bestemmingen en spreiden daar hun badlaken uit – met uw logo of huisstijl erop, te zien voor iedereen. Heeft u liever een andere stijl dan een bedrukt badlaken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een badlaken is namelijk ook te verkrijgen met een bandinweving. Dit creëert een band onderaan de handdoek met een 3D-effect van uw logo of bedrijfsnaam. Ook kunt u kiezen voor een reliëf inweving, waardoor uw logo of boodschap in de handdoek wordt geweven. Deze techniek zorgt ervoor dat uw boodschap over 20 jaar nog steeds feilloos te zien is op de handdoek. Voor al uw handdoeken kunt u dus terecht bij PromoBee!