Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Borrelglazen

Van iedere toost een memorabel moment maken doe je met de borrelglazen van PromoBee. Alle borrelglazen van PromoBee worden bedrukt met een logo, tekst of slogan. De glazen zijn van zodanige kwaliteit, dat ze in de vaatwasser kunnen. Dit geldt voor gegrafeerde- én voor bedrukte borrelglazen. Levering is al mogelijk vanaf 24 stuks en zelfs fullcolour bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Heeft u hulp nodig met een ontwerp? Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies 0528 – 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Borrelglazen als relatiegeschenk

Een uniek en vooral persoonlijk geschenk aan klanten, leveranciers of misschien wel de werknemers. Dankzij de hoge kwaliteit van het glas, geef je een blijvende herinnering. Het borrelglas gaat lang mee en daardoor zal de ontvanger lang terugdenken aan de samenwerking.

Borrelglazen bedrukken met logo

Promobee bedrukt al jaren promotieartikelen. Door deze ruime ervaring kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. We bedrukken al borrelglazen vanaf 24 stuks. Allereerst lever je zelf het ontwerp aan. Daarna gaan wij voor je aan de slag. De bedrukking kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze eigen ontwerpers helpen je dan verder.

Andere soorten glazen

We hebben verschillende soorten borrelglazen op voorraad, zodat er altijd een glas is dat bij je past. Naast borrelglazen hebben wij ook shotglazen. Deze zijn nog kleiner, maar zeker niet minder leuk. Liever een groter glas cadeau doen? Neem dan eens een kijkje bij onze bedrukte wijnglazen. Vraag vandaag nog jouw offerte aan voor bedrukte borrelglazen.