Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Mutsen

Een warm relatiegeschenk of cadeau voor de medewerkers? Bij PromoBee bedrukken we mutsen in allerlei soorten, kleuren en maten. Modieuze mutsen met of zonder omslag of juist de retro muts. Alle mutsen zijn te bedrukken in eigen huisstijl, met logo of een persoonlijke tekst. Daarnaast zijn ze beschikbaar in minimaal vier kleuren. voor iedereen zit er het juiste model tussen. Neemt u snel een kijkje in we webshop voor het beste model muts en laat heb bedrukken met uw eigen ontwerp.

Toon prijs

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Geborduurde of bedrukte mutsen

Wat is nou een beter relatiegeschenk in de winter dan een geborduurde of bedrukte  muts met uw logo? Al vanaf 50 stuks kunt u de gewenste producten met uw logo bij Promobee bestellen. Het assortiment van PromoBee biedt voor iedere doelgroep een passend model muts om te bedrukken. Neem bijvoorbeeld een muts met PU label. De gebreide muts is te bedrukken met logo. Echter, de bedrukking wordt erop geborduurd. Hierdoor blijft het ontwerp extra lang zitten en de kwaliteit gelijk.

Mutsen bestellen

Mutsen zijn er in verschillende soorten en maten. Naast het model muts kiest u de kleur. Het ontwerp levert u online aan. Na het aanleveren controleren wij het ontwerp. Deze controle is er om de kwaliteit van bedrukking te waarborgen. Bij verschillende modellen mutsen, zoals de gebreide muts, wordt het ontwerp geborduurd. Overige modellen worden op de standaard manier bedrukt. Na de controle ontvangt u, binnen 60 minuten, een gratis 3d-visualisatie. Indien gewenst wordt er gratis een sample verstuurd.