Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Mutsen

Een warm relatiegeschenk of cadeau voor jouw medewerkers? Bij PromoBee bedrukken we mutsen in allerlei soorten, maten én kleuren. Modieuze mutsen met of zonder omslag of juist de retro muts. Alle mutsen zijn te bedrukken in eigen huisstijl, met logo of een persoonlijke tekst. Daarnaast zijn ze beschikbaar in minimaal vier kleuren. Voor iedereen zit er een passend model tussen. Neem snel een kijkje in de webshop voor het beste model muts en laat heb bedrukken met jouw eigen ontwerp.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Geborduurde of bedrukte mutsen

Wat is nou een beter relatiegeschenk in de winter dan een geborduurde of bedrukte muts met jouw logo? Al vanaf 50 stuks kun je de gewenste producten met logo bij Promobee bestellen. Het assortiment van PromoBee biedt voor iedere doelgroep een passend model om te bedrukken. Neem bijvoorbeeld een muts met PU label. De gebreide muts is te bedrukken met logo. Echter, de bedrukking wordt erop geborduurd. Hierdoor blijft het ontwerp extra lang zitten en de kwaliteit nog beter.

Mutsen bestellen

Mutsen zijn er in verschillende soorten en maten. Naast het model muts kies je de kleur. Het ontwerp lever je online aan. Na het aanleveren, controleren wij het ontwerp. Deze controle is er om de kwaliteit van bedrukking te waarborgen. Bij verschillende modellen mutsen, zoals de gebreide muts, wordt het ontwerp geborduurd. Overige modellen worden op de standaard manier bedrukt. Na de controle ontvang je binnen 60 minuten een gratis 3d-visualisatie. Indien gewenst wordt er gratis een sample verstuurd.

Mutsen laten bedrukken?

Wil je een must laten bedrukken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om de verschillende mutsen te laten bedrukken. Zo kun je de mutsen laten borduren, bedrukken of kun je ze laten voorzien van een PU label.  Tevens is het mogelijk een muts in eigen patroon op maat te maken. Kortom voor een gepersonaliseerde muts ben je bij PromoBee aan het juiste adres.

Fleece mutsen bedrukken spoed?

Heeft u snel bedrukte mutsen nodig we kunnen fleecemutsen erg snel bedrukken. Binnen 3 werkdagen kunnen wij al bedrukte fleecemutsen leveren. Het aantal kleuren voor de opruk maakt hierbij niet uit. Heeft u snel bedrukte mutsen nodig dan is dit een goeie optie.