Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Mutsen

Mutsen laten bedrukken?

Een warm relatiegeschenk of cadeau voor jouw medewerkers? Bij PromoBee bedrukken we mutsen in allerlei soorten, maten én kleuren. Modieuze mutsen met of zonder omslag of juist de retro muts. Alle mutsen zijn te bedrukken in eigen huisstijl, met logo of een persoonlijke tekst. Daarnaast zijn ze beschikbaar in minimaal vier kleuren. Voor iedereen zit er een passend model tussen. Neem snel een kijkje in de webshop voor het beste model muts en laat heb bedrukken met jouw eigen ontwerp. We hebben een aantal mutsen uitgekozen voor weergave. Zit er niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan hier eens ons totale aanbod.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 27 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Geborduurde of bedrukte mutsen

Wat is nou een beter relatiegeschenk in de winter dan een geborduurde of bedrukte muts met jouw logo? Al vanaf 50 stuks kun je de gewenste producten met logo bij Promobee bestellen. Het assortiment van PromoBee biedt voor iedere doelgroep een passend model om te bedrukken. Neem bijvoorbeeld een muts met PU label. De gebreide muts is te bedrukken met logo. Echter, de bedrukking wordt erop geborduurd. Hierdoor blijft het ontwerp extra lang zitten en de kwaliteit nog beter.

Mutsen bestellen

Mutsen zijn er in verschillende soorten en maten. Naast het model muts kies je de kleur. Het ontwerp lever je online aan. Na het aanleveren, controleren wij het ontwerp. Deze controle is er om de kwaliteit van bedrukking te waarborgen. Bij verschillende modellen mutsen, zoals de gebreide muts, wordt het ontwerp geborduurd. Overige modellen worden op de standaard manier bedrukt. Na de controle ontvang je binnen 60 minuten een gratis 3d-visualisatie. Indien gewenst wordt er gratis een sample verstuurd.

Mutsen bedrukken?

Wil je een must laten bedrukken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om de verschillende mutsen te laten bedrukken. Zo kun je de mutsen laten borduren, bedrukken of kun je ze laten voorzien van een PU label.  Tevens is het mogelijk een muts in eigen patroon op maat te maken. Kortom voor een gepersonaliseerde muts ben je bij PromoBee aan het juiste adres.

Fleece mutsen bedrukken spoed?

Heeft u snel bedrukte mutsen nodig we kunnen fleecemutsen erg snel bedrukken. Binnen 3 werkdagen kunnen wij al bedrukte fleecemutsen leveren. Het aantal kleuren voor de opruk maakt hierbij niet uit. Heeft u snel bedrukte mutsen nodig dan is dit een goeie optie.

 

Mutsen Bedrukken of Borduren vanaf 25 Stuks

Mutsen zijn niet alleen praktische winteraccessoires om u warm te houden tijdens koude dagen, maar ook uitstekende promotieartikelen om uw merk in de schijnwerpers te zetten. Met de mogelijkheid om mutsen te bedrukken of borduren vanaf 25 stuks, kunt u uw logo, bedrijfsnaam of boodschap op deze stijlvolle hoofddeksels laten plaatsen en ze verspreiden onder klanten, medewerkers en partners. Zo creëert u niet alleen warmte en comfort, maar ook merkbekendheid en loyaliteit.

De Voordelen van Bedrukte of Geborduurde Mutsen:

  1. Effectieve Promotie: Mutsen bieden een groot oppervlak om uw logo en boodschap weer te geven. Wanneer mensen uw bedrukte of geborduurde mutsen dragen, wordt uw merk opgemerkt en blijft het in het geheugen van anderen hangen.
  2. Seizoensgebonden Relevantie: Tijdens de koude wintermaanden zijn mutsen onmisbare items, wat betekent dat uw bedrukte of geborduurde mutsen veelvuldig worden gebruikt en uw merk zichtbaarheid krijgt.
  3. Loyaliteit Versterken: Door mutsen als geschenken aan te bieden, toont u waardering aan klanten en medewerkers. Het versterkt de loyaliteit aan uw merk en bedrijf.
  4. Teamspirit: Bedrukte of geborduurde mutsen kunnen ook worden gebruikt als uniform voor teams of medewerkers, waardoor een gevoel van saamhorigheid en teamspirit wordt gecreëerd.

Mutsen Bedrukken of Borduren?

Bij het kiezen tussen bedrukken of borduren van mutsen, zijn er enkele overwegingen:

  1. Bedrukken: Het bedrukken van mutsen is ideaal voor het weergeven van kleurrijke logo’s of ontwerpen. Het biedt een hoge resolutie en is kosteneffectief, vooral bij grotere aantallen.
  2. Borduren: Borduren geeft een meer verfijnde en duurzame uitstraling aan mutsen. Het is zeer geschikt voor logo’s met een kleinere details en voor een hoogwaardige uitstraling.

Toepassingen van Bedrukte of Geborduurde Mutsen:

  1. Bedrijfsgeschenken: Geef bedrukte of geborduurde mutsen als relatiegeschenken aan uw klanten en zakenpartners. Het vergroot de naamsbekendheid en klantenbinding.
  2. Bedrijfsuniformen: Voor werknemers die buiten werken of voor promotionele evenementen, kunnen bedrukte of geborduurde mutsen een consistente en professionele uitstraling bieden.
  3. Sport- en Recreatieclubs: Bedrukte of geborduurde mutsen kunnen worden gebruikt als merchandising voor sportteams of als merchandise voor fans.

Kwaliteit en Comfort:

Zorg ervoor dat u kiest voor kwalitatieve mutsen die comfortabel zijn om te dragen. Duurzaamheid en comfort zijn belangrijke aspecten om ervoor te zorgen dat de mutsen lang meegaan en met plezier worden gedragen.

Mutsen borduren

Het bedrukken of borduren van mutsen vanaf 25 stuks biedt u een uitstekende kans om uw merk te promoten en tegelijkertijd uw klanten en medewerkers te voorzien van een praktisch en waardevol geschenk. Met een seizoensgebonden relevantie en talloze toepassingen kunnen bedrukte of geborduurde mutsen een blijvende indruk maken en uw merk in de koude maanden warm houden. Vergroot uw zichtbaarheid en versterk uw relaties met bedrukte of geborduurde mutsen!