Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Paraplu's

Een paraplu is iets wat mensen altijd kunnen gebruiken. Door het verraderlijke weer in Nederland kun je zomaar in een bui terecht komen. Dankzij onze te gekke paraplu’s wordt natregenen voorkomen. Voor klanten en zakelijke relaties is een bedrukte paraplu nuttig om over te beschikken. Daarom waarderen mensen een paraplu als relatiegeschenk. Des te meer reden om ervoor te kiezen om paraplu’s te laten bedrukken door PromoBee. Paraplu’s zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Wij zorgen ervoor dat het logo van je bedrijf goed zichtbaar zal zijn voor iedereen. Bovendien gaat iedere bestelling gepaard met een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor een paraplu als relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk heeft de meest waarde voor een klant of zakelijke relatie als het nuttig is voor hen. Pennen zijn bijvoorbeeld een klassiek relatiegeschenk omdat het altijd handig is om een pen bij de hand te hebben. Hoe nuttiger een relatiegeschenk is voor de ontvanger, hoe positiever er over jouw bedrijf gedacht wordt. Een goed relatiegeschenk creëert positieve attitudes en vergroot de loyaliteit richting jouw bedrijf. Kies daarom als relatiegeschenk voor een paraplu. Paraplu’s zie je geregeld in het straatbeeld voorbijkomen als het regent. Dit item voorkomt dat je natregent. Daarom zullen zakelijke relaties wat blij zijn als ze dankzij jouw bedrijf over dit handige item beschikken.

Bedrukte paraplu’s met logo in allerlei varianten

Onze te gekke bedrukte paraplu’s zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar via onze webshop. Zoek je iets kleurrijks, dan kies je deze Full Colour Paraplu. Ook voor een opvouwbare bedrukte paraplu kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld deze 21” variant en deze 23” variant. Wil je er zeker van zijn dat je klanten ook beschermd worden als het hard waait, dan kies je voor deze stormparaplu. Zelfs vierkante paraplu’s laten bedrukken is een optie. Kijk gerust eens rond binnen deze categorie en ontdek de mogelijkheden.

Bedrukte paraplu als promotieartikel

Wij kunnen paraplu’s bedrukken met tekst en afbeeldingen, bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf. Dit vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf. Tijdens regenachtige dagen nemen mensen geregeld een paraplu mee om te voorkomen dat ze natregenen. Dankzij bedrukte paraplu’s met logo zal je naamsbekendheid in de regio toenemen. Mensen zien de paraplu en onthouden de opvallende opdruk. Potentiële klanten kunnen een voorkeur voor jouw bedrijf ontwikkelen ten opzichte van je concurrentie, simpelweg doordat ze via relatiegeschenken worden blootgesteld aan jouw naam.

Paraplu’s laten bedrukken door PromoBee

PromoBee is de nummer één specialist van dit moment als het gaat om paraplu’s bedrukken. Door onze jaren aan ervaring weten wij precies hoe we jouw opdruk het beste tot zijn recht laten komen. Full Colour is een optie, waardoor jouw logo zal stralen. Bovendien loopt de korting per stuk op hoe meer bedrukte paraplu’s met logo je inkoopt. Profiteer hier ook van, en bestel nu jouw bedrukte paraplu’s bij PromoBee.