Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Countdown box

Countdown box bedruken

Een countdown box is een doos voorzien van 7 vakjes, waarvan 6 gelijke en één extra grote, voor op de laatste dag. Achter ieder van deze vakjes zit een uniek cadeautje waarmee je je relaties, collega’s of vrienden kunt verrassen. Daarnaast is het mogelijk om de box volledig op maat te laten bedrukken. De kerst doos kan volledig rondom bedrukt worden.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Countdown doos het aftellen kan beginnen.

Elke dag een ander cadeautje. Het aftellen kan beginnen. Een leuk uniek geschenk waarbij we aftellen. In een countdown box zitten 7,8,10 12 of 24 verschillende vakjes en achter ieder vakje is de mogelijkheid tot een geschenk, boodschap en of cadeau.

 

Countdown box zelf vullen?

Heb je een idee of zou je de doos zelf willen vullen? Ook dan denkt PromoBee graag met je mee! Een box kunnen we totaal naar eigen wens ontwikkelen. De box is verkrijgbaar in onderstaande maten.

Small: 21x25x30cm

Medium: 30x25x42cm

Large: 45x25x45cm

 

Countdown kerstdoos bedrukken?

Wil je een keer een uniek kerstgeschenk weggeven wat een prominente plek krijgt in de huiskamer? Denk dan eens aan een kerstdoos waarbij elke dag een ander geschenk uitgepakt mag worden. Een unieke beleving voor jong en oud. Onze countdown boxen kunnen volledig bedrukt worden.