Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Countdown box

Countdown box bedruken

Een countdown box is een box/ doos voorzien van  8 vakjes. Achter ieder van deze vakjes zit een uniek cadeatjes waarmee je je relalties vienden of collegas kunt verrassen. Vanaf 24 december tot 31 december zijn er 8 cadeau momenten.  Daarnaast is het mogelijk om de box volledig op maat te laten bedrukken. De kerst doos kan volledig rondom bedrukt worden.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Countdown doos het aftellen kan beginnen.

Elke dag een ander cadeautje. Het aftellen kan beginnen. Een leuk uniek geschenk waarbij we aftellen. In een countdown box zitten 7,8,10 12 of 24 verschillende vakjes en achter ieder vakje is de mogelijkheid tot een geschenk, boodschap en of cadeau.

 

Countdown box zelf vullen?

Heeft u een idee om zelf een box te vullen of heeft u een idee dan denken we graag met jullie mee. Een box kunnen we totaal naar eigen wens ontwikkelen. We hebben de box in drie standaard maten ontwikeld.

Small: 21x25x30cm

Medium: 30x25x42cm

Large: 45x25x45cm

 

Countdown kerstdoos bedrukken?

Wilt u een keer een uniek kerstgeschenk weggeeven wat een prominente plek krijgt in de huiskamer. Denk dan is aan een kerst doos waarbij elke dag een ander geschenk uitgepakt mag worden. Een unieke beleving voor jong en oud. Onze count down boxen kunnen volledig bedrukt worden.