Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Dieren

Verschillende dierenproducten met jouw opdruk, oftewel de hond uitlaten en reclame maken voor jouw bedrijf tegelijkertijd. Dierenproducten zijn namelijk ideaal om te laten bedrukken en dat zelfs in haarscherpe fotokwaliteit. Met onder andere bedrukte hondenriemen, honden poepzakjes en dieren drinkwaren zit er voor ieder bedrijf wel iets tussen. Onze bedrukte dierenproducten zijn te bestellen in meerdere kleuren en verschillende oplages. Voor snel advies bel naar: 0528 – 85 11 55 of gebruik de gratis chat functie. Onze medewerkers staan voor jou klaar. Mocht je toch nog twijfelen? Wij sturen altijd een gratis sample op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 33 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Dierenproducten bedrukken

Promotiemateriaal is er in allerlei soorten en maten. Ieder bedrijf is immers anders. Dierenproducten lenen zich uitstekend als promotiemateriaal, denk bijvoorbeeld aan dierenartsen. Hoe leuk is het als je voerbakken hebt staan, met een eigen ontwerp, logo of tekst? Bij PromoBee regel je geheel eenvoudig jouw bedrukte dierenartikelen. Jij levert jouw ontwerp aan en wij zorgen voor de bedrukking. Vind je het ontwerpen van jouw ideale bedrukking lastig? Dat is geen probleem, want onze designers helpen je graag!

Goedkoop dierenproducten bestellen

Ons uitgebreide assortiment bevat verschillende dierenproducten. Eén ding hebben ze gemeen: alle producten zijn van goede kwaliteit. Zo zijn onze dierenriemen gemaakt van resistent polyester met een gewatteerd en versterkt handvat. Hierdoor zijn ze zowel voor grote als kleine honden geschikt. Vanaf een oplage van 25 stuks bestel je al deze bedrukte dierenriem. Onze bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit. Daarnaast ontvang je altijd gratis een digitaal ontwerp en wanneer gewenst een gratis sample.