Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Wijnglazen

Wijnglazen zijn er in verschillende vormen en maten. Er is geen drankje waar zoveel etiquette bij komt kijken als bij wijn. Je hebt witte en rode wijn, maar ook prosecco en rosé. Wijn met bubbel of zonder en in sommige doe je zelfs wat ijs. Welk glas het beste is, verschilt per wijn. Voor elk type wijn is er een ander glas. Bij PromoBee heb je naast de keuze in het type glas, ook de mogelijkheid om te bedrukken of graveren.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 67 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Verschil tussen rode en witte wijnglazen

Aan de hand van de vorm van het wijnglas weet je of het voor champagne, rode of witte wijn is. De vorm is ervoor om de smaak het beste te kunnen ervaren. Rode wijnglazen zijn groter en breder. Dis is omdat deze wijn complexer is van smaak. Door een wijde opening komen aroma’s beter tot hun recht. Glazen met smalle openingen zorgen ervoor dat de wijn langer koel blijft. Smalle glazen zijn vaak witte wijnglazen. Als laatste zijn er ook nog tulpvormige glazen. Deze zijn het best om Champagne uit te drinken. Door het hoge glas hebben de bubbels genoeg plaats.

Wijnglazen graveren

PromoBee biedt verschillende soorten wijnglazen. Er is één onderdeel dat ze gemeen hebben en dat is de mogelijkheid tot graveren. Nadat je jouw ideale wijnglas hebt gekozen, is er online de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Ideaal om weg te geven als promotieartikel of relatiegeschenk.

Wijnglazen bedrukken

PromoBee is expert in het bedrukken van relatiegeschenken. Al jaren bedrukken wij de meest originele ontwerpen op onze artikelen. Zo ook op wijnglazen. De bedrukking is van goede kwaliteit. Zo goed dat de glazen zelfs vaatwasser bestendig zijn.

Tijdens het bestellen kies je het aantal glazen. Je bestelt bedrukte wijnglazen vanaf 24 stuks. Hierna lever je jouw ontwerp aan. Dit kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Kom je er niet helemaal uit of heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je verder om samen het mooiste wijnglas te ontwerpen.