Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Spelletjes

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of liever een passend cadeau voor hardwerkende medewerkers? PromoBee heeft allerlei spellen in haar assortiment voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan puzzels, speelkaarten of een memory. Voor iedereen hebben wij wel een passend spel. Liever een eigen spel in gedachten? Kijk dan eens naar onze custom made speelkaarten.  Laat nu jouw spellen bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel het ruime assortiment spellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 53 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Verschillende spellen met logo

Spellen met logo bedrukken? Met meer dan 30 verschillende spellen hebben wij zeker een spel dat bij jouw bedrijf past. Denk aan zelfontworpen kaartspellen, memory, schaaksets en dominospellen. Voor ieder een gepast spel voor zowel binnen als buiten. Deze tijdloze giveaways zijn allemaal te bedrukken met een eigen ontwerp. Doordat ze vaak langere tijd op openbare plekken gebruikt worden, valt jouw logo extra goed op.

Custom made spellen

Spelletjes zijn het ultieme middel voor ontspanning en daarbij train je ook nog eens je hersenen. Maar wist je dat een spel een leuke manier is om bijvoorbeeld kennis met elkaar te maken. Het is een goede ijsbreker en je komt direct meer over elkaar te weten. PromoBee heeft een ruim assortiment van deze spelletjes en bedrukt ze ook nog eens. Naast de standaard bedrukte spellen, zoals kaartspellen, hebben we ook nog custom made speelkaarten. Hiermee kun je jouw eigen spel samenstellen. Neem snel een kijkje in ons assortiment van onze custom made speelkaarten. Wil je meer weten over deze spellen of advies over cutom made speelkaarten? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Jouw spellen laten bedrukken bij PromoBee

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering voor de klant en het is voor de gever leuk om weg te geven. Uiteraard horen relatiegeschenken bedrukt te zijn met logo’s en in de huisstijl van een bedrijf. Bij PromoBee maak je online een design voor jouw bedrukte speelkaarten. Hierna kijken wij naar de beste methode om te bedrukken. Zo weten wij dat we de beste kwaliteit leveren. Vind je het lastig om zelf een ontwerp te maken? Onze designers helpen graag met het ontwerpen van het mooiste relatiegeschenk. Na het uploaden van het logo ontvang je binnen één uur een digitaal voorbeeld. Dit is een 3d-visualisatie waar je al goed kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Indien gewenst krijg je een gratis sample per post.