Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Drinkwaren

Waterflesjes en blikjes drinken laten bedrukken?

Wil je je merk een extra uitstraling meegeven denk dan  eens aan het personaliseren van een waterflesje of een bedrukt blikje drinken.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 44 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Waterflesjes voor beursen en evenementen bedrukken?

Waterflesjes laten bedrukken voor beursen en evenementen? Wilt u een waterflesje laten bedrukken voor een beurs? We hebben verschillende modellen waterflesjes die geschikt zijn voor beursen. Zo hebben we bedrukte  waterflesjes van 330 ml met platte dop. Dit zijn tevens de goedkoopste waterflejses die we bedrukken. De waterflesjes met sportdop late bedrukken? deze bedrukte waterflesjes zijn meer geschikt voor sport evenementen.  Door een handige sportdop kun je gefassert water tot je nemen.

Bedrukte blikjes drinken?

Wilt u een blikje met drinken laten bedrukken? Hierin hebben we vele mogelijkheden. Denk aan bedrukte blikjes energydrink maar ook bedrukte blikjes bier en blikjes met water behoren tot de mogelijkheden. Laat je merk stralen en blinken met een bedrukt blikje drinken.

Pak water laten bedrukken?

Wat momenteel erg populair is zijn bedrukte pakken water.  Een pak waarin water zit is een heerlijke vervrissende dorstlesser voor evenementen beursen en wordt ook vaak gebruikt in winkels en tijdens converenties. Bedrukte pakken water zijn al beschikbaar vanaf 96 stuks.