Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Frietzakjes bedrukken

Frietzakjes bedrukken is een goede manier om je merk of bedrijf op te laten vallen onder de mensen. Dit kan een interessante optie zijn voor snackbars, patatzaken en restaurants, maar bijvoorbeeld ook voor foodtrucks die geregeld te vinden zijn op festivals, foodfestivals en andere gelegenheden. Zowel frietzakjes als frietbakjes bedrukken behoort bij PromoBee tot de mogelijkheden. Dit zijn producten van een hoge kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Ze dragen eraan bij dat klanten kunnen genieten van hun frietjes, snacks en sauzen. Verschillende maten zijn mogelijk. Ook bij frietzakken bedrukken profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Helemaal omdat er vanaf 1 juli een plastic heffing is op plastic voedselverpakkingen is de papieren friet bak met opdruk een perfect alternatief.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Patat uitdelen in een klassieke puntzak friet is dé manier om een glimlach op het gezicht van je gasten te toveren. Het toffe is dat je de frietzakjes naar eigen wens bedrukt. Bijvoorbeeld met logo, tekst of een fleurig design. Het gaat bij eten immers niet alleen om de kwaliteit, maar óók om de beleving. Met hippe frietzakjes, snackbakjes en hamburgerdoosjes laat je een topindruk achter.

Puntzakken friet

Puntzakken friet zijn veel meer dan alleen een snelle hap: het is een eetbeleving die compleet wordt met een mooi design puntzak. Bijvoorbeeld met eigen logo of kleurencombinatie. Want of mensen nou op de kermis, een festival of gewoon op straat lopen: het zien van een prachtige puntzak met daarin heerlijk ruikende friet, roept direct verlangens op. Daarnaast nodigt het gasten uit om een foto van de patatzak te maken en deze te publiceren op sociale media of naar vrienden te sturen.

Met andere woorden: een hippe puntzak friet is niet alleen functioneel, maar ook een mooi marketingmiddel om je friet te presenteren en nieuwe gasten aan te trekken bij jouw friettent, snackbar of stand. Doe er direct je voordeel mee door je kartonnen frietzak te ontwerpen en een sample te bestellen.

Papieren frietzakjes

De frietzakjes die we aanbieden zijn van papier/karton. Zo hoef je geen plastic heffing door te rekenen én houd je rekening met het milieu. De papieren frietzakjes in puntvorm zijn stevig genoeg om ze vol friet te stoppen. Naast het klassieke model, kun je kiezen voor de frietzak met een sausbakje erin verwerkt. Op die manier voorkom je irritaties bij gasten die het vervelend vinden dat alle saus bovenop komt te liggen.

De papieren frietzakjes kun je kopen vanaf 500 stuks. Uiteraard met eigen bedrukking en design. Online zie je een 3D-ontwerp en je krijgt een proefzakje opgestuurd.

De opties op een rijtje

Je kunt kiezen uit verschillende opties als je op zoek bent naar een passend frietzakje voor je zaak. Je hebt keuze uit meerdere formaten:

  • 200ML (150 gram friet)
  • 350ML (200 gram friet)
  • 500ML (300 gram friet)
  • 900ML (400 gram friet)

Qua papier kun je kiezen uit wit karton of bruin ECO-kraft papier. Qua aantallen kun je vanaf 500 stuks laten bedrukken, maar je kunt ook direct grote oplages van 100.000 exemplaren bestellen. Uiteraard ontvang je eerst een sample.

Patatzakjes bedrukken via onze webshop

Patatzakjes en frietbakjes bedrukken laat je over aan de specialisten van PromoBee. Je hebt de keuze uit meerdere soorten zakjes en bakjes, zowel voor frietjes als voor bijpassende snacks zoals hamburgers. Deze zakjes maken het verorberen van de lekkernijen gemakkelijker, zorgen voor minder geknoei met sausjes en houden de producten beter warm. Je hebt ruim de keuze op het gebied van het formaat, de materialen en de hoeveelheid die je nodig hebt. Bestel nu of vraag eenvoudig een gratis offerte aan.

Frietbakjes

Heb je een kroeg, restaurant, of ben je eigenaar van een straatkraampje dat friet verkoopt, bestel dan kartonnen frietbakjes met een eigen design. De bakjes zijn geschikt voor verschillende soorten friet: gewone, gekreukte, Belgische friet en zoete aardappelfrietjes, maar ook voor churros en kipnuggets. Deze verpakkingen zijn niet alleen multifunctioneel maar ook handzaam en duurzaam doordat ze gemaakt zijn van stevig karton GC met een food contact certificering.

Snackbakje

Naast gepersonaliseerde puntzakken friet, kun je je eigen snackbakje bedrukken. Bijvoorbeeld met je logo, stuk tekst of slogan. Het mooist is het om dit in dezelfde stijl te laten ontwerpen als de frietzakjes. Je hebt keuze uit de volgende formaten:

– Small (Onder 13,2 x 6,4 x 4,2 cm / Boven 15,7 x 8,7 x 4,2 cm)
– Medium (Onder 16,6 x 10,8 x 4,5 cm / Boven 19,7 x 13,7 x 4,5 cm)
– Large (Onder 17,2 x 6,4 x 4,2 cm / Boven 19,3 x 8,7 x 3,8 cm)

De snackbakjes zijn geschikt voor alle soorten snacks, zoals: bitterballen, kroketten, kipnuggets, mexicano en gehaktballen.

Hamburgerbakje

Aangezien hamburgers niet in snackbajes passen – vooral broodjes hamburger niet – kun je speciale hamburgerbakjes ontwerpen. Deze hamburger doosjes van karton kun je geheel naar wens laten bedrukken. Logo’s, teksten, kleuren: alles behoort tot de mogelijkheden. Je hebt keuze uit twee formaten: 1350ML en 3840ML. Qua papier kun je kiezen uit ECO-kraft bruin of wit karton.