Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Frietzakjes bedrukken

Frietzakjes bedrukken is een goede manier om je merk of bedrijf op te laten vallen onder de mensen. Dit kan een interessante optie zijn voor snackbars, patatzaken en restaurants, maar bijvoorbeeld ook voor foodtrucks die geregeld te vinden zijn op festivals, foodfestivals en andere gelegenheden. Zowel frietzakjes als frietbakjes bedrukken behoort bij PromoBee tot de mogelijkheden. Dit zijn producten van een hoge kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Ze dragen eraan bij dat klanten kunnen genieten van hun frietjes, snacks en sauzen. Verschillende maten zijn mogelijk. Ook bij frietzakken bedrukken profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Helemaal omdat er vanaf 1 juli een plastic heffing is op plastic voedselverpakkingen is de papieren friet bak met opdruk een perfect alternatief.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

De voordelen van frietzakjes bedrukken

Gepersonaliseerde frietzakjes zijn een must voor iedere plek waar friet wordt verkocht. Mensen waarderen het altijd als ze worden aangeboden. Het is nu eenmaal handig om hier friet uit te eten. Doordat een frietzakje vaak gebruikt wordt, zien veel mensen de reclame. Daarom is het perfect dat je bij PromoBee zowel tekst als afbeeldingen op een frietzakje kan laten bedrukken. Een ideaal promotiemiddel.

Bovendien zijn er veel plekken waar frietzakjes gebruikt kunnen worden, waardoor veel mensen ze te zien krijgen. Hierbij kun je denken aan de eigen zaak, maar ook aan bijvoorbeeld festivals of foodfestivals. Onze zakjes en bakjes zijn gemaakt van papier. Hiermee voldoen ze aan de Europese en landelijke adviezen rondom plastic en zijn ze een milieuvriendelijke optie.

Welk frietzakje kies je?

Je kunt kiezen uit verschillende opties als je op zoek bent naar een passend frietzakje voor jouw zaak. Zo kun je deze frietzakjes laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit meerdere formaten, uiteenlopend van 200 ml tot 900 ml. Perfect als je klein, middel of groot varianten wilt aanbieden. Daarnaast kan er gekozen worden voor een frietzakje plus sausbakje. Door de scheiding tussen friet en saus kunnen klanten eenvoudiger zelf bepalen hoeveel saus ze op een frietje willen hebben. Ook voor snacks zijn er opties te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit hamburger doosje? Wederom heb je de keuze uit meerdere maten.

Patatzakjes bedrukken via onze webshop

Patatzakjes en frietbakjes bedrukken laat je over aan de specialisten van PromoBee. Je hebt de keuze uit meerdere soorten zakjes en bakjes, zowel voor frietjes als voor bijpassende snacks zoals hamburgers. Deze zakjes maken het verorberen van de lekkernijen gemakkelijker, zorgen voor minder geknoei met sausjes en houden de producten beter warm. Je hebt ruim de keuze op het gebied van het formaat, de materialen en de hoeveelheid die je nodig hebt. Bestel nu of vraag eenvoudig een gratis offerte aan.

Frietbakjes laten bedrukken

Heb je een kroeg, restaurant, of ben je eigenaar van een straatkraampje dat friet verkoopt, bestel dan kartonnen frietbakjes met een eigen design. Dankzij deze handige verpakkingen kunt u uw klanten uw heerlijke gerechten genieten  Onze bakjes zijn geschikt voor verschillende soorten friet: gewone, eenvoudige, gekreukte, steeds populairder wordende Belgische friet en zoete aardappelfrietjes, maar ook churros en kipnuggets. Deze verpakkingen zijn niet alleen multifunctioneel maar ook handzaam en duurzaam doordat ze gemaakt zijn van stevig karton GC met een food contact certificering.

 

Patat bakjes bedrukken van papier

Vanaf 1 julie geld er een plastic toeslag voor plastic verpakkingen. Het alternatief is een papieren patat bakje. Een papieren friet bakje kan volledig in eigen design bedrukt worden. Wilt u een patat bakje laten bedrukken vraag dan een offerte aan.