Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Brievenbus geschenken

Wil je jouw personeel, klanten en/of relaties een bedankje sturen ter waardering? Denk dan eens aan een cadeaupakket. Deze cadeaupakketten passen door de brievenbus en worden ook wel brievenbuspakketjes genoemd. De brievenbuspakketjes hebben verschillende thema’s en kunnen zelfs naar eigen wens en budget gevuld worden, zodat je een leuk en uniek cadeautje aan je medewerkers of relaties kunt geven.

Bij PromoBee heb je zelfs de mogelijkheid om de cadeaupakketten rechtstreeks door ons te laten sturen, dit scheelt weer tijd en zorgen.

Heb je vragen of opmerkingen over de brievenbuspakketjes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Brievenbuspakketjes

Zoek je een relatiegeschenk of cadeaupakket voor jouw relaties, klanten en/of medewerkers? Denk dan eens aan één van onze verschillende brievenbus geschenken. Bij PromoBee hebben wij een ruim aanbod met verschillende thema’s. Ieder seizoen heeft bij ons een thema samen met de verschillende feesten die wij in Nederland vieren, denk aan Pasen en Kerst. Denk eens aan medewerkers die thuis zitten en fit en vitaal moeten blijven.  Of een pakketje speciaal voor kinderen. De keuze is reuze.

Brievenbus mailing personaliseren

Het is mogelijk om met een door jou gekozen budget samen met ons een cadeauset samen te stellen, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Zo kun je bij ons een opdruk op de doos krijgen, maar ook kunnen de gepersonaliseerde items in de doos een bedrukking krijgen, zoals bijvoorbeeld een bedrukte zonnebril, chocoladereep met eigen wikkel of een kaartje met persoonlijke boodschap.

Verzending van brievenbus mailing

Voor de brievenbuspakketjes is het mogelijk om het door PromoBee te laten verzenden naar de gewenste afleveradressen. Het laten verzenden door PromoBee scheelt je tijd en zorgen. Wil je graag een offerte of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Assortiment brievenbuspakketjes

De brievenbus pakketten zijn beschikbaar in verschillende thema’s en kunnen dus geheel naar eigen wens gepersonaliseerd worden! Bij PromoBee kunnen wij de cadeausets aanpassen aan jouw budget en samen tot een gewenst resultaat komen. Klik hier om naar de pagina te gaan met de verschillende brievenbuspakketjes.