Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Brievenbus geschenken

Wilt u uw personeel klanten en of relaties een bedankje sturen als blijk van waardering? Denk dan eens aan een cadeau pakketje. De cadeau pakketten passen door de brievenbus en worden  ook wel brievenbuspakketjes genoemd. De brievenbuspakketjes hebben verschillende thema’s en kunnen zelfs naar eigen wens en budget gevuld worden, zodat u een leuk cadeau pakketje aan uw medewerkers of relaties kunt geven.

Bij PromoBee heeft u zelfs de mogelijkheid om de cadeau pakketten rechtstreeks door ons te laten sturen wat u weer tijd en zorgen bespaart.

Heeft u vragen of opmerkingen over de brievenbuspakketjes? Neen dan vrijblijvend contact met ons op!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Brievenbuspakketjes

Zoekt u een relatiegeschenk of cadeau pakket voor uw relaties, klanten en of medewerkers? Denk dan eens aan één van onze verschillende brievenbus geschenken. Bij PromoBee hebben wij een ruim aanbod met verschillende thema’s. Ieder seizoen heeft bij ons een thema samen met de verschillende feesten die wij in Nederland vieren, denk aan Pasen en Kerst. Denk eens aan medewerkers die thuis zitten en fit en vitaal moeten blijven.  Of een pakketje speciaal voor kinderen. De keuze is reuze.

Brievenbus mailing personaliseren

Het is mogelijk om een door u gekozen budget samen met ons een cadeau set samen te stellen, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Zo kunt u bij ons een opdruk op de doos krijgen, gepersonaliseerde items zoals het bedrukken van een zonnebril maar ook chocolade met een eigen wikkel of een kaartje met een persoonlijke boodschap.

Verzending van brievenbus mailing

Voor de brievenbuspakketjes is het mogelijk om het door PromoBee te laten verzenden naar de gewenste adressen. Het laten verzenden door PromoBee scheelt u tijd en zorgen. Voor een offerte of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

Assortiment brievenbuspakketjes

De brievenbus pakketten zijn beschikbaar in verschillende thema’s en kunnen dus gepersonaliseerd worden naar uw wens! Bij PromoBee kunnen wij de cadeau sets aanpassen aan uw budget en samen tot een gewenst resultaat komen. Klik hier om naar de pagina te gaan met de verschillende brievenbuspakketjes.