Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Paasgeschenk brievenbus

Een paasgeschenk door de brievenbus: PromoBee maakt het mogelijk. Het is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om klanten en zakelijke relaties geschenken te sturen. Met behulp van dergelijke relatiegeschenken en promotieartikelen laat je zien dat aan de klant gedacht wordt. Bovendien waarderen klanten relatiegeschenken. Zij ontwikkelen hierdoor positievere attitudes richting jouw onderneming, wat ook leidt tot positievere mond-tot-mond reclame en een grotere naamsbekendheid in de regio.

Ook voor een brievenbus paasgeschenk kun je bij ons terecht. Bij PromoBee profiteer je niet alleen van zachte prijzen en haarscherpe opdrukken, maar ook van fijne extra’s zoals een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Waarom een brievenbus cadeau tijdens Pasen ideaal is

Pasen behoort tot de officiële feestdagen van ons land. Deze dagen gaan gepaard met een aantal tradities, waaronder het verstoppen en zoeken van (chocolade) eitjes. Via onze webshop ontdek je passende relatiegeschenken voor deze periode. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld paaseitjes die prima door de brievenbus passen. Je kunt hier van alles op laten drukken, zowel tekst als afbeeldingen zijn mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paasgeschenk door de brievenbus met logo en naam van je onderneming. Dit soort relatiegeschenken waarderen mensen altijd.

Bovendien kun je een dergelijke paas pakket gebruiken voor een aankondiging, bijvoorbeeld een nieuwe website. Daarnaast zijn brievenbus paasgeschenken goede promotieartikelen. Velen van ons vieren de paasdagen vaak samen met onze familie en/of vrienden. Zij krijgen deze relatiegeschenken ook te zien, waardoor ze bekend raken met jouw bedrijf. Hoe bekender mensen zijn met jouw bedrijf, hoe eerder ze gebruik zullen maken van jouw diensten.

Welk brievenbus paasgeschenk kies jij?

Binnen ons assortiment tref je verschillende paasgeschenken aan die allen door de brievenbus passen. Dankzij onze snelle levering weet je zeker dat klanten en zakelijke relaties hun paasgeschenken op tijd ontvangen. Een geliefde optie voor deze tijd van het jaar zijn deze paaseitjes in een bewaarblik. Ook een snoeppot vol lekkernijen behoort tot de mogelijkheden. Het mooie aan deze optie is dat als de pot eenmaal leeg gesnoept is, mensen nog altijd beschikken over een handige pot waarin bijvoorbeeld andere snoepjes of ingrediënten in kunnen worden bewaard.

Waar je ook voor kiest, je kunt het brievenbus paasgeschenk altijd laten voorzien van jouw opdruk naar keuze. Tekst en afbeeldingen kunnen in Full Colour en in haarscherpe fotokwaliteit worden gedrukt.

Hoe vind je het ideale paas pakket?

Voor klanten en zakelijke relaties zoek je een passend brievenbus cadeau. PromoBee maakt het je gemakkelijk om snel het perfecte brievenbus paasgeschenk te vinden. Aan de linkerzijde van deze categoriepagina zie je een aantal filters staan. Zo kun je onder meer aangegeven of het paas pakket per post verstuurd moet worden, wat de inhoud is en wat het formaat van het paascadeau dient te zijn. Deze filters helpen je om sneller te vinden wat je nodig hebt.

Heb je gevonden wat je nodig hebt, dan is bestellen een fluitje van een cent. Je selecteert het aantal stuks, waarbij groot inkopen je extra korting per stuk oplevert. Bij sommige artikelen kan de korting oplopen tot meer dan 60% per stuk. Daarom kunnen ook bedrijven met een groot klantenbestand terecht bij PromoBee.

Paasgeschenk door de brievenbus met logo en tekst? Wij maken het mogelijk

Verras jouw klanten en zakelijke relaties met een leuk paasgeschenk door de brievenbus. Dit soort verrassingen worden altijd gewaardeerd, versterken de loyaliteit die een klant voelt richting jouw merk, leiden tot positievere mond-tot-mond reclame en vergroten de naamsbekendheid van je onderneming in de regio. Ontdek zelf de mogelijkheden binnen ons ruime assortiment. Voor meer info kun je contact met ons opnemen of online een offerte aanvragen.