Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

COVID producten

Helaas hebben we te maken met de coronapandemie. Iedereen dient er rekening mee te houden. Zo dragen we allemaal mondkapjes in openbare gebouwen en moeten we regelmatig onze handen desinfecteren. PromoBee heeft veel COVID-producten. Denk hierbij aan mondkapjes, desinfectie spray– en handgel. Al deze producten kunnen bedrukt worden met een eigen logo of persoonlijke tekst. Zo is het mogelijk om iedere medewerker hetzelfde mondkapje te laten dragen. Alle producten zijn geschikt voor zowel in zorginstanties als in niet zorg instanties.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 57 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Corona artikelen

PromoBee is specialist in het personaliseren en bedrukken van allerlei artikelen. Zo ook de corona artikelen. Tijdens deze moeilijke periode wordt er veel aanpassingsvermogen gevraagd van ons, maar zeker van bedrijven/organisaties. Wij hebben speciale corona artikelen die ook nog eens bedrukt kunnen worden. De populairste artikelen zijn de mondkapjes, sinds december verplicht op openbare locaties. Daarnaast hebben wij ruime keuze uit desinfectiemiddelen. Zelfs nitril handschoenen zijn bij ons te bedrukken en te bestellen. Wil je meer weten over onze verschillende corona artikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Desinfectie middelen bedrukken

Het RIVM heeft inmiddels goed duidelijk gemaakt dat goede handhygiëne zeer belangrijk is om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. PromoBee heeft verschillende varianten desinfectie. De meest voorkomende is de hygiëne handgel. Met meer dan vijftien varianten zit er zeker een geschikte voor jou bij. De desinfectie gels zijn al bestelbaar vanaf 50 stuks en helemaal te bedrukken naar eigen ontwerp.

Mondkapjes bedrukken

Sinds december zijn we in Nederland verplicht om mondkapjes te dragen in openbare gebouwen en het openbaar vervoer.  Dit geldt voor onderwijsinstellingen, supermarkten, maar ook voor contactberoepen. Goedkope mondkapjes die je zelf kunt ontwerpen bieden wij al aan vanaf 10 stuks, na ontvangst van de bestelling worden deze uiterlijk binnen één week geleverd. Na ontvangst van de bestelling zullen wij eerst contact opnemen met een digitale proefdruk ter goedkeuring van het ontwerp. Er zijn weinig bedrijven die mondkapjes ook in kleine oplage en met een korte levertijd leveren. Zorg ervoor dat je straks niet op het allerlaatste moment bedrukte mondkapjes moet kopen. De vraag hiernaar is enorm wat betekent dat veel partijen op een gegeven moment uitverkocht en “overvol” raken. Bij ons geldt hoe groter de afname, hoe lager de prijs!