Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Handgel

Kleine flesjes desinfecterende handgels of liever een desinfecterende spray? Bij PromoBee hebben we verschillende producten die helpen bij het desinfecteren. Deze zijn er in verschillende formaten. De handgels variëren van 15 milliliter tot 1 liter. Door het kleine formaat zijn ze handig om mee te nemen. Ideaal om bijvoorbeeld aan de werknemers te geven tijdens deze coronacrisis. Dit kan met een bedrijfslogo, maar ook een persoonlijke tekst om de werknemers een hart onder de riem te steken. Alle desinfectie producten hebben minimaal 70% alcohol, bevatten aloe vera.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Desinfectiemiddelen

Tot voorkort stonden we er niet bij stil. Het desinfecteren van handen, deurknoppen, toetsenborden of bijvoorbeeld telefoons. Echter, sinds de coronacrisis is iedereen aan het desinfecteren geslagen. Met een advies om mondkapjes te dragen, dringt de noodzaak steeds meer door in Nederland. Promobee heeft allerlei producten die helpen bij het desinfecteren van handen, maar ook voorwerpen. Wij bedrukken desinfecterende producten met een ontwerp naar keuze. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. De desinfecterende producten zijn er in verschillende soorten. Denk hierbij aan handgels, maar ook desinfecterende doekjes. Deze zijn geschikt om oppervlakten mee te reinigen, zoals laptops, telefoons of deurklinken.

Desinfectiemiddelen bedrukken

PromoBee heeft enorm veel ervaring in het bedrukken van allerlei soorten producten. Van glazen tot kleding, alles komt voorbij. Sinds kort hebben wij ook de desinfecterende middelen. Dit zijn handgels, sprays en doekjes. Al deze producten bedrukken wij met een logo, tekst of combinatie van beide mogelijkheden. Alle desinfecterende producten zijn in grote oplage te bestellen. Wilt u liever een kleine hoeveelheid? De hygiëne handgels zijn al te bestellen vanaf tien stuks.

Desinfectie handgel of desinfectie spray bedrukken?

70% alcohol
De uitzonderlijk effectieve formule van gels en sprays met geteste antibacteriële eigenschappen maakt het mogelijk om 99,9% van de pathogene virussen en bacteriën te verwijderen.

Zonder gebruik van water
Betrouwbare handdesinfectie, naspoelen is niet nodig. De formule verrijkt met aloë en glycerine beschermt de huid tegen uitdroging. Hierdoor zijn de producten overal en in elke situatie toe te passen.

Aloë Vera
Hydrateert en regenereert de huid perfect. Het bevat stoffen met een kalmerende en verzachtende werking. Dankzij het hoge watergehalte verbetert het de elasticiteit van de huid.

Glycerine
Het voedt en verzacht. Het heeft een hydraterende werking en beschermt uw handen tegen uitdroging. Het verzacht irritaties en versnelt het herstel van de tere huid.

Nadat u de hoeveelheid producten heeft geselecteerd, kunt u het ontwerp uploaden. Na afronding van de bestelling of het aanvragen van de offerte ontvangt u binnen 60 minuten een 3d-ontwerp. Indien gewenst versturen wij een gratis sample. Het ontwerp wordt bekeken door de designers om te bekijken welke manier van bedrukken het beste is. Heeft u moeite met het ontwerpen van een eigen ontwerp? De designers van PromoBee hebben genoeg kennis in huis om samen met u het ideale ontwerp te maken.