Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Strandstoeltjes

Een strandstoel bedrukken is perfect voor ieder bedrijf waar strandspullen verkocht worden. Door dit item te personaliseren met behulp van een eigen opdruk, creëer je niet alleen een leuk relatiegeschenk voor klanten maar je tovert een klapstoel ook om tot promotieartikel. Zo zet je jouw bedrijf letterlijk in het zonnetje. Laat je jouw strandstoelen bedrukken bij PromoBee, dan profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. De opdruk kan in full colour gedrukt worden en is van een haarscherpe fotokwaliteit. Koop je groot in? De korting per stuk loopt op hoe meer stuks je in één keer bestelt.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Wanneer gebruik je een strandstoel die opvouwbaar is?

De naam zegt het eigenlijk al: een opvouwbare strandstoel gebruik je voornamelijk op het strand. Omdat deze strandstoel opvouwbaar is, kun je deze stoel op een gemakkelijke en compacte manier vervoeren. De stoel neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien kan deze stoel op een stabiele manier in het strandzand geplaatst worden. Zo kun je altijd op een comfortabele manier zitten op het strand, genietend van het zonnetje. Klinkt ideaal, toch?

Natuurlijk hoef je een strandstoel niet per se alleen op het strand te gebruiken. Deze opvouwbare stoel kan op diverse plekken ingezet worden. Wil je rondom je woning genieten van de zon, dan is een strandstoel ideaal voor het creëren van een zitplaats waar en wanneer jij dat wilt. Daarom wordt een strandstoel ook wel een klapstoel genoemd, aangezien je deze stoel niet alleen op het strand gebruikt. Heerlijk voor naast het zwembad, op het terras of op het balkon.

Klapstoel bedrukken als relatiegeschenk

Doordat een klapstoel voor veel mensen handig is, is het ook geschikt als relatiegeschenk. Als bedrijf wil je dat mensen gebruik maken van hun ontvangen relatiegeschenk. Dit heeft twee redenen. Ten eerste is het positief als klanten hun relatiegeschenk waarderen. Dit creëert een positievere attitude richting jouw merk. Hoe functioneler een geschenk is, hoe leuker mensen het vinden en hoe beter dit is voor de waardering van jouw onderneming.

Daarnaast worden vaak gebruikte relatiegeschenken vaker gezien door andere mensen. Hierdoor is een strandstoel bedrukken een goede manier om dit item om te toveren tot promotieartikel. Je vergroot je naamsbekendheid in de regio en de kans is groter dat je nieuwe klanten aantrekt.

Houten strandstoel bedrukken bij PromoBee

Bij PromoBee tref je een groot aanbod op het gebied van strandstoelen aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klapstoel met leuning. Ook een klapstoel zonder leuning behoort tot de mogelijkheden. Een populaire optie onder onze klanten is een regisseur stoel bedrukken. De meest ontspannen optie is deze strandstoel waar je heerlijk in kunt liggen. Zo kun je pas echt genieten van zon, zee en strand. Strandstoel laten bedrukken? Wij zijn een specialist met jaren aan ervaring met het bedrukken van uiteenlopende items. Onze prijs is all-in en onze service is snel. Profiteer hier ook van en neem eens een kijkje binnen ons online aanbod.

Strandstoelen laten bedrukken?

Een strandstoel bedrukken kan een leuke en effectieve manier zijn om uw merk of boodschap te promoten tijdens een dagje aan het strand.