Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Toilettassen

Handig voor op reis of om de badkamer georganiseerd te houden. De bedrukte toilettassen zijn multifunctioneel inzetbaar en ideaal om als relatiegeschenk te geven. Door de verschillende modellen in meerdere kleuren is er voor iedereen wel een mooi model te vinden. Wat het daarnaast extra speciaal maakt is dat PromoBee ze bedrukt in de huisstijl, met een logo of een persoonlijke tekst. Vraag nu vrijblijvend informatie aan bij het team van PromoBee en start met het ontwerpen van uw toilettassen.

Toon prijs

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Een bedrukte toilettas als relatiegeschenk

Een goed relatiegeschenk is een marketingtool en heeft zeker effect. Wij van PromoBee bieden verschillende type toilettassen aan die bedrukt kunnen worden in de stijl van uw bedrijf. De bedrukking kan op beide zijden. Met zo’n bedrukte tas wordt uw logo of tekst in een privéomgeving getoond.

Goedkoop toilettassen bedrukken

Goedkoop een toilettas bedrukken? PromoBee helpt graag. Er is een ruim assortiment aan tassen in meerdere kleuren.  Deze kunnen bedrukt worden met een logo of persoonlijke tekst. Ook kunt u ervoor kiezen om ze te bestellen zonder opdruk. Echter, een mooi ontworpen tas zorgt voor extra reclame. De toilettassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en al te bestellen vanaf 100 stuks.

Gemakkelijk bedrukte toilettassen ontwerpen

Bedrukte toilettassen bestelt u bij PromoBee gemakkelijk online. Na het kiezen van het geschikte model, kiest u de hoeveelheid toilettassen die u wilt bestellen. Dan uploadt u uw logo via de website. Nadat wij uw ontwerp hebben binnengekregen, controleren we welke techniek het beste is. Zodat we er zeker van zijn dat we de beste kwaliteit leveren. Nog niet helemaal zeker van uw ontwerp? De designers van PromoBee hebben na jaren ervaring genoeg kennis in huis om te helpen met het ontwerpen van de mooiste designs. Na de ontwerpfase ontvangt u gratis het digitale voorbeeld en indien gewenst een sample.