Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Gastronomie

Gastromie items bedrukken?

Het bedrukken van gastronomische items is een geweldige manier om je merk te promoten en een professionele uitstraling te geven aan je culinaire bedrijf, evenement of promotiecampagne. Hier zijn enkele voorbeelden van gastronomische items die je kunt laten bedrukken:

Bedrukte vlaggetjes, bedrukte chopsticks, bedrukte ijsbekers, bedrukte servetten, party prikkers, bedrukte popcorn bekers, bedrukt vetvrij papier.

Het bedrukken van gastronomische items biedt een unieke kans om je merk te laten opvallen in de culinaire wereld en een blijvende indruk achter te laten bij je klanten en gasten.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Eetstokjes bedrukken? chopsticks  bedrukken?

Bedrukte eetstokjes kunnen dienen als unieke promotieartikelen, cadeaus of als persoonlijke items voor speciale gelegenheden. Het is mogelijk om chopsticks (eetstokjes) te laten bedrukken. Het bedrukken van chopsticks met bijvoorbeeld een logo, tekst of patroonop het zakje. Cjopsticks met logo bedrukken kan een leuke en unieke manier zijn om ze te personaliseren voor speciale evenementen, feestjes, bruiloften of als promotieartikelen.

Bamboe gunshapkes prikkers bedrukken

Bamboe gunstvormige prikkers of bamboe prikkers te laten bedrukken? Bedrukken van bamboe prikkers kan al vanaf 100 stuks binnen 5 werkdagen. Ttraditioneel gezien worden bamboe prikkers bedrukt met een ontwerp op een plat oppervlak, zoals een rechthoek of cirkel, en niet met complexe vormen.

Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde bamboe prikkers dan hebben wij de prikkers beschhikbaar in verschillende maten.

Partyprikkers bedrukken?

Partyprikkers, ook wel bekend als cocktailprikkers of cake toppers, zijn kleine stokjes die worden gebruikt om hapjes, snacks of desserts bij elkaar te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen, en ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan het thema en de kleuren van jouw feest. Het bedrukken van partyprikkers met unieke ontwerpen, namen, datums, quotes of afbeeldingen voegt een persoonlijk element toe dat gasten zeker zullen waarderen.

Popcorn bekers bedrukken?

Popcorn bekers bedrukken we al vanaf 50 stuks.  Of het nu gaat om het promoten van jouw merk, het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid aan jouw feest of het creëren van een onvergetelijke filmavond, bedrukte popcorn bekers zijn een uitstekende keuze. Ze combineren praktisch nut met visuele aantrekkingskracht en bieden een geweldige manier om jouw evenement extra speciaal te maken.