Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Informatiewaaiers

Informatiewaaiers zijn een uitstekende manier om een klant van informatie te voorzien. Dergelijke items zijn voorzien van een busschroef, wat ervoor zorgt dat de waaier bij elkaar blijft. Het is een unieke manier om handige info te presenteren aan klanten. Voor onder meer makelaren, vastgoedhandelaren, bouwbedrijven en notarissen zijn dit handige items om over te beschikken. Bij PromoBee vind je alles wat je nodig hebt om klanten van informatie te voorzien en nieuwe klanten aan te trekken. Diverse kantoorartikelen kunnen we voor je bedrukken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld schrijfwaren, USB sticks en smartphone sleeves. Ook jouw op maat gemaakte goedkope waaiers zullen bij mensen in het oog springen.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

De voordelen van informatiewaaiers

Waaiers laten bedrukken is om meerdere redenen een goed idee. Informatiewaaiers stellen je in staat om op een korte en bondige manier informatie over te brengen. Dit kan gericht zijn aan huidige klanten, maar het kan ook een manier zijn om nieuwe klanten aan te trekken. Goedkope waaiers zijn compact van formaat. Je brengt snel informatie over op een overzichtelijke wijze, daarom worden informatiewaaiers vaak ingezet als handleiding of als informatie brochure. Maar ook als promotiemiddel kan het goed gebruikt worden. De veelzijdigheid van dit item is één van de redenen om ervoor te kiezen.

Waarom laat je een waaier bedrukken bij PromoBee?

Als je waaiers laat bedrukken, wil je er zeker van zijn dat dit naar behoren gebeurt. Een informatiewaaier moet duidelijk en overzichtelijk zijn, maar dit item dient er tevens aantrekkelijk uit te zien. Het moet uitnodigend werken op mensen. Dankzij onze jaren aan ervaring met het bedrukken van diverse items, van pennen tot aan beursmateriaal, weten we precies hoe we dit aan moeten pakken. We overleggen altijd met onze klanten wanneer we een waaier gaan bedrukken. Zo weet je zeker dat je 100% tevreden zult zijn over het eindresultaat.

Goedkope waaiers van een hoge kwaliteit

Bij PromoBee loont het om groot in te kopen. Informatiewaaiers hebben een minimum afname van 125 stuks. Hoe meer stuks je per keer koopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Groot inkopen wordt dus beloond met mooie kortingen. Tegelijkertijd zijn onze goedkope waaiers van een hoge kwaliteit. Bovendien profiteer je bij PromoBee van een gratis digitaal ontwerp, een gratis sample en gratis verzending. Daarom kies je voor PromoBee.