Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Adventskalenders

Advent kalenders laten bedrukken?

Wilt u een adventkelander laten bedrukken dan hebben we hiervoor veel verschillende modelijkheden. Alle adventskalenders kunnen volledig bedurkt worden. En achter elk vakje zit een leuke verrassing.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Advent kalender bedrukken met vulling

Wil je een advent kalender laten bedrrukken? En wil je niet nadenken over de vulling van de advent kalender dan hebben we een aantal voor verpakte advent kalenders laten ontwikklen. Deze advent kalenders zijn al gevuld met heerlijke lekkernijen.  Zo hebben we een advent kalender die verpakt zit met Ritter sport. Voor de kinderen of voor de zoettekouwers onder ons een advent kalender met Haribo snoepjes.  Onze faforiet en de meest verkochte advent kalender is de kalender met Toblerone.

 

Advent kalender bedrukken en zelf vullen?

Wil je je eigen product in een advent kalender stoppen. Dan kan dat natuurlijk ook. We hebben een aantal advent kalenders ontwikkeld die je zelf kunt vullen. Heb je een snoepje of een klein kadoorje. Achter alle 24 deurtjes van deze advent kalender kun je een ander kadootje kwijt.  We hebben verschillende maten. Zo hebben we enkele modellen die door de brievenbus passen. En een groot model, waarbij de vakjes wat groter zijn zodat er wat grotere producten in passen.

 

Bier Advent kalender bedrukken?

24 dagen lang iedere dag een nieuw biertje. Mijn december maand kan al niet meer stuk. Met deze bedrukte bier advent kalender kun je elke dag van december een nieuw vakje opene maken, en komt er een nieuw flesje bier tevoorschijn. Een leuk cadeu om te geven maar misschien nog wel leuker.

 

Countdown box

Aftellen naar een nieuw jaar. Hoe leuk is dat. Vanaf kerst iedere dag een ander cadeautje.   Een box voorzien van 8 unieke cadeatjes die je zelf kunt samenstellen.