Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Adventskalenders

Wil je een adventskalender laten bedrukken?  Bij PromoBee hebben we verschillende mogelijkheden. Kies je voor een heerlijke chocolade adventskalender gevuld met Toblerone of Rittersport chocolaatjes? Dit zou zeker in de smaak vallen, want zeg nou zelf, wie houdt er niet van chocola? Naast chocolade adventskalenders, kun je bij PromoBee ook terecht voor adventskalenders die zijn gevuld met bier of kalenders die je zelf kunt vullen.

Alle adventskalenders kunnen volledig bedrukt worden naar eigen wens en achter elk vakje zit een verrassing.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 35 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Advent kalender bedrukken met vulling

Wil je een advent kalender laten bedrukken? En wil je niet nadenken over de vulling van de advent kalender dan hebben we een aantal voorverpakte advent kalenders laten ontwikkelen. Deze advent kalenders zijn al gevuld met heerlijke lekkernijen.  Zo hebben we een advent kalender die verpakt zit met Ritter sport. Voor de kinderen of voor de zoetekauw onder ons een advent kalender met Haribo snoepjes.  Onze favoriet en de meest verkochte adventskalender is de kalender met Toblerone.

 

Advent kalender bedrukken en zelf vullen?

Wil je je eigen product in een adventskalender stoppen? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een aantal advent kalenders ontwikkeld die je zelf kunt vullen. Vul de adventskalender met een lekkernij of klein cadeautje. We bieden deze adventskalenders aan in verschillende maten, zo hebben we enkele modellen die door de brievenbus passen. Maar ook hebben we een groot model, waarbij de vakjes wat groter zijn dan normaal, zodat er grotere producten in passen.

 

Bier Advent kalender bedrukken?

24 dagen lang iedere dag een nieuw biertje. Mijn december maand kan al niet meer stuk. Met deze bedrukte bier advent kalender kun je elke dag van december een nieuw vakje openmaken en komt er een nieuw flesje bier tevoorschijn. Een leuk cadeau om te geven maar misschien nog wel leuker om te krijgen.

 

Countdown box

Aftellen naar een nieuw jaar. Hoe leuk is dat. Vanaf kerst iedere dag een ander cadeautje.  De countdown box is voorzien van 8 unieke cadeautjes die je zelf kunt samenstellen.