Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Picknickmand

Je kiest voor PromoBee als je een picknickmand wilt laten bedrukken. Een picknickmand is onmisbaar voor iedereen die wil gaan picknicken als het goed weer is. Samen picknicken is ontzettend gezellig en een leuke activiteit. Stel het je eens voor: het is warm weer en je zit in het park terwijl je picknickt met vrienden of familie. Dankzij de mooie picknickmanden uit ons assortiment kun je dit stukje geluk nu bieden aan je klanten. Dat zullen ze waarderen. Laat je een picknickmand bedrukken bij PromoBee, dan profiteer je van aantrekkelijke prijzen en fijne extra’s zoals gratis verzending, een gratis digitaal ontwerp en een gratis sample.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor een picknickmand als relatiegeschenk?

Een goed relatiegeschenk voldoet aan een aantal eisen. Ten eerste zoek je iets dat klanten leuk zullen vinden. Hoe blijer een klant is met zijn of haar geschenk, hoe beter zij over jouw bedrijf denken en hoe eerder ze geneigd zijn om gebruik te blijven maken van je producten of diensten. Daarnaast zoek je iets origineels. Ook moet een relatiegeschenk iets zijn wat veel gebruikt wordt. Immers laat je hier een opdruk op plaatsen zoals de naam en het logo van je bedrijf. Je wilt wel dat andere mensen dit ook zien.

Een picknickmand voldoet aan al deze eisen. Het is een origineel geschenk dat door mensen gebruikt wordt op zomerse dagen om bijvoorbeeld te gaan picknicken in het park. Samen genieten van een overheerlijk ontbijtje, lunch of lekkere tussendoortjes. Klinkt heerlijk, toch? Dit is een leuke activiteit, waardoor er ook een positieve associatie ontstaat met jouw onderneming. Bovendien nemen mensen hun bedrukte picknickmand mee, zodat ze in feite gratis reclame maken voor je bedrijf. Dit vergroot de kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

De voordelen van een picknickmand met logo

Een picknickmand bestellen bij PromoBee is om meerdere redenen een uitstekend idee. Ten eerste zijn alle picknickmanden uit ons assortiment opvouwbaar. Zo berg je ze eenvoudig op. Dankzij de ruime inhoud kunnen mensen voldoende meenemen voor een uitgebreide picknick. Ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wij zorgen ervoor dat een picknickmand met logo opvalt onder de mensen. Dit komt onder meer omdat onze opdrukken van een haarscherpe fotokwaliteit zijn, waarbij je zelf de kleuren bepaalt. Zowel de opdrukkleuren als de kleur van de picknickmand bepaal jij. Bovendien kun je kiezen tussen een standaard picknickmand en een picknickmand met logo. Laat daarom een picknickmand bedrukken door ons.

Picknickmand bestellen bij PromoBee

Bij PromoBee is het mogelijk om picknickmanden in grote getalen te bestellen. De picknickmanden uit ons assortiment bestel je al vanaf 25 stuks. De korting loopt op hoe meer stuks je bestelt. Zo kan een bestelling van 2.500 stuks je maar liefst 28% korting opleveren. Niet mis, toch? De prijs is all-in en al binnen 60 minuten ontvang je een gratis 3D visualisatie. Een Full Colour opdruk behoort tot de mogelijkheden. Twijfel niet langer en laat jouw picknickmand bedrukken door PromoBee.