Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kopjes & glazen

Water en frisdrank glazen bedrukken?

Bij het serveren van verfrissende dranken zoals frisdrank en water draait alles om de presentatie. Het bedrukken van frisdrank- en waterglazen voegt een persoonlijke en professionele touch toe aan jouw drinkervaring. Of het nu gaat om een evenement, een feest, een restaurant of een bedrijfsbijeenkomst, bedrukte glazen voegen een vleugje stijl en branding toe aan elke gelegenheid.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 29 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Water glazen laten bedrukken?

Bedrukte frisdrank- en waterglazen zijn niet alleen functionele voorwerpen, maar ook krachtige brandinginstrumenten. Ze voegen een vleugje klasse en uniciteit toe aan jouw evenement en creëren tegelijkertijd een blijvende indruk. Met zorgvuldige planning en aandacht voor detail zullen bedrukte glazen zeker een sprankelende en memorabele indruk achterlaten op jouw gasten.

Voordelen bedrukken van water glazen

  1. Merkpresentatie: Voor bedrijfsevenementen bieden bedrukte glazen de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo en -boodschap te laten zien. Het is een subtiele manier om jouw merkidentiteit te versterken.
  2. Sfeer en Esthetiek: Door glazen te bedrukken met een specifiek ontwerp, kleuren of thema, kun je de algehele sfeer en esthetiek van jouw evenement verbeteren. Het creëert een samenhangende en memorabele ervaring.
  3. Unieke Gelegenheden: Bij speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of feesten voegen bedrukte glazen een persoonlijk tintje toe. Voeg namen, datums of speciale citaten toe om de gelegenheid te markeren.
  4. Relatiegeschenken: Als relatiegeschenken voor klanten of partners zijn bedrukte glazen praktisch en doordacht. Ze tonen jouw waardering en zorgen voor blijvende herinneringen.
  5. Praktische Promotie: Gasten die bedrukte glazen mee naar huis nemen, dragen jouw merk verder uit. Dit maakt het een effectieve vorm van passieve promotie.

Het bedrukken van frisdrank- en waterglazen is een relatief eenvoudig proces dat verschillende opties biedt:

  1. Ontwerpkeuze: Kies een ontwerp dat aansluit bij jouw doelstellingen en het evenement. Overweeg kleuren, lettertypen en de plaatsing van het logo.
  2. Glastype: Kies het type glas dat het beste past bij het soort dranken dat je serveert. Van slanke glazen voor frisdrank tot tumblerglazen voor water, het juiste glas maakt een verschil.
  3. Materiaal: Overweeg glazen van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is voor voedsel en drank.
  4. Bedrukkingsopties: Bespreek drukopties zoals zeefdruk, transferdruk of lasergravure, afhankelijk van jouw voorkeur en budget.
  5. Hoeveelheid: Overweeg het aantal glazen dat je nodig hebt. Omdat je 48 stuks of meer wilt bestellen, kun je mogelijk profiteren van volumekortingen.

Water en frisdrank glazen bedrukken

Elke slok van jouw favoriete drank wordt nog specialer wanneer het geserveerd wordt in een bedrukt glas dat speciaal voor jou is ontworpen. Het bedrukken van frisdrank- en waterglazen voegt niet alleen een persoonlijk tintje toe aan jouw drinkervaring, maar biedt ook een geweldige kans om jouw merk, evenement of boodschap te promoten. Of het nu gaat om een feest, een restaurant, een bedrijfsbijeenkomst of een speciale gelegenheid, bedrukte glazen voegen een vleugje stijl en eigenheid toe aan elke drinkervaring.

Frisdrank glazen bedrukken?

Bedrukte frisdrank- en waterglazen zijn niet alleen functionele voorwerpen, maar ook krachtige brandinginstrumenten. Ze voegen een vleugje klasse en uniciteit toe aan jouw evenement en creëren tegelijkertijd een blijvende indruk. Met zorgvuldige planning en aandacht voor detail zullen bedrukte glazen zeker een sprankelende en memorabele indruk achterlaten op jouw gasten.