Over ons

Over ons


PromoBee. Wat ooit begon als studentenbedrijf, opgestart door twee studenten, is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in de promotionele sector. PromoBee is dé leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken op de Nederlandse- en Belgische markt. Sinds onze oprichting in 2007 hebben we maar één doel: klanten blij maken met waardevolle producten. Het gaat tenslotte om het zo goed mogelijk promoten van uw logo of bedrijfsnaam! We geven advies met verstand van zaken en we denken graag mee over speciale wensen.

Branche

De branche van promotieartikelen is zeer groot en divers en kent tal van mogelijkheden. Het kan daarom lastig te zijn voor u om keuzes te maken. PromoBee begeleidt u graag! Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van ons complete assortiment promotieartikelen, volledig ingedeeld op categoriebasis. Wij geven u daarnaast de mogelijkheid om een volledig vrijblijvende offerte binnen 1 minuut in uw mailbox te ontvangen. Een digitale proefdruk (simulatie van het product met uw logo er op) ontvangt u binnen 60 minuten. Bij PromoBee wordt u niet verrast door verborgen kosten. Het bedrag van uw bestelling of offerte is het daadwerkelijke bedrag dat u betaalt.

Cultuur

Creatief, flexibel en nuchter. Dat zijn de kernwaarden van PromoBee. Onze creatievelingen denken graag mee over uw keuze voor een passend relatiegeschenk. Hierbij gaan we soms nét een stapje verder om een product te creëren dat volledig voldoet aan uw wensen. Omdat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche en goede contacten in binnen- en buitenland hebben, zijn er tal van mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Bij PromoBee kennen we een nuchtere ondernemersmentaliteit. Ons devies is: niet lullen, maar poetsen. U wordt snel en doelgericht geholpen.

Vriendschappelijk en duurzaam ondernemen

PromoBee werkt samen met verschillende lokale instellingen voor het inzetten van personeel. Op deze manier bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid. Wij vinden het belangrijk om hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Vanwege de goede ervaringen hebben we onze samenwerkingen recent nog uitgebreid.

We hebben maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn. PromoBee heeft oog voor duurzaamheid en houdt de ontwikkelingen op dit gebied goed in de gaten. 100 % gerecyclede waterflesjes, Eco pennen en duurzame katoenen tassen. Er zijn zoveel manieren om de promotionele branche duurzamer te maken! Samen met u gaat PromoBee graag voor een verantwoorde keuze.

Ons team

René Kerkhof
Michael Ham


Matthijs Beumer
Tim Buining
Adis Nazareet