Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Festivalhoedjes

Wees goed voorbereid op het festivalseizoen en laat jouw festivalhoedjes bedrukken door PromoBee. Bij ons kun je de typische vissershoedjes laten bedrukken die bezoekers van festivals geregeld dragen. Het bekendste voorbeeld hiervan zijn de iconische roze vissershoedjes van Pinkpop. Bij ons kun je vissershoedjes bedrukken, maar ook een bucket hat bedrukken behoort bij ons tot de mogelijkheden. Perfect als je zelf een festival organiseert, maar ook een interessante optie voor bedrijven die in willen haken op het festivalseizoen. Zo maken bezoekers reclame voor jouw onderneming. Bij iedere bestelling profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Voor wie is festivalhoedjes bedrukken interessant?

Een zonnehoed bedrukken is één van de mogelijkheden die je hebt als je items wilt laten bedrukken door PromoBee. Ten eerste is dit een interessante optie voor de partijen die festivals organiseren. Festivalhoedjes zorgen voor personalisatie en dragen bij aan de herkenbaarheid van het festival. Daarnaast zijn er bedrijven die in kunnen haken op het festivalseizoen met hun eigen festivalhoedjes. Dankzij de bedrukking is dit een relatiegeschenk en promotieartikel in één. Dat is het beste van beide werelden. Ook voor vriendengroepen is het leuk om eigen festivalhoedjes te laten bedrukken. Tekst en afbeeldingen kunnen hierop geplaatst worden, zodat van alles mogelijk is. Zo maak je een festival nog leuker.

Alle pluspunten van vissershoedjes bedrukken op een rij

Bij PromoBee kun je allerlei soorten festivalhoedjes laten bedrukken: een zonnehoed bedrukken, vissershoedjes laten bedrukken en een bucket hat bedrukken bijvoorbeeld. Deze hoeden worden veel gedragen op festivals. Een goed zichtbare opdruk, bestaande uit tekst en/of afbeeldingen, zorgt voor zichtbaarheid. Het is een goede manier om reclame te maken voor jezelf of je bedrijf. Bovendien worden dit soort hoeden ook buiten festivals gedragen, bijvoorbeeld op zomerse dagen. Daardoor heeft het een positief effect op de algehele naamsbekendheid. Bovendien vinden mensen het leuk om dit soort festivalhoedjes te ontvangen. Het is hierdoor geschikt als relatiegeschenk, waarbij positievere attitudes richting jouw bedrijf worden gecreëerd.

 

festival hoedjes bedrukken festival hoedjes bedrukken festival hoedjes bedrukken

Festivalhoedjes bedrukken door PromoBee

Bij PromoBee heb je de keuze uit meerdere varianten van het festivalhoedje. Zo kun je kiezen voor dit vissershoedje dat bovendien omkeerbaar is. Daarnaast kun je deze zonnehoed laten bedrukken. Tevens is er nog deze deluxe zonnehoed. Waar je ook voor kiest, je bent gegarandeerd van een opdruk van een haarscherpe fotokwaliteit. Deze hoedjes staan niet alleen leuk, maar ze bieden ook bescherming tegen de zon. Bestel nu deze festivalhoedjes via onze website of vraag een gratis offerte aan.