Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Polsbandjes bedrukken

Op zoek naar polsbandjes voor een festival? PromoBee beschikt over een ruim assortiment aan festival bandjes in allerlei soorten en maten. Je kunt deze festival bandjes laten bedrukken door ons, waarbij zowel tekst als afbeeldingen op de bandjes gedrukt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam en het logo van je festival, maar bijvoorbeeld ook tekst om aan te geven dat iemand een VIP is. Voor verschillende partijen is polsbandjes bedrukken een optie. PromoBee zorgt ervoor dat de bandjes voorzien worden van een opdruk van een haarscherpe fotokwaliteit. Bovendien geldt bij ons: hoe meer polsbandjes je inkoopt, hoe hoger je korting per stuk zal zijn.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Polsbandjes bedrukken

Polsbandjes horen bij festivals. Het is niet alleen praktisch, maar ook een aandenken én een vorm van reclame. Met andere woorden: een win-win-win-situatie voor evenementenorganisatoren. Vandaar dat bijna elk festival met bandjes werkt. Polsbandjes bedrukken doe je eenvoudig door je logo of tekst te uploaden. Je kunt kiezen uit siliconen festivalbandjes, geweven polsbandjes én standaard bandjes. Voor de VIP-gasten zijn er speciale VIP-bandjes. Kortom: een wereld aan mogelijkheden.

Festivalbandjes: hip en handig

Festivalbandjes zijn niet zomaar accessoires voor ‘de leuk’. Ze zijn al tientallen jaren een must-have voor elk evenement. Of je nu naar een muziekfestival, een sportevenement of een zakelijke bijeenkomst gaat: een polsbandje voegt niet alleen stijl toe, maar vervult ook een belangrijke functie. Bijvoorbeeld een bewijs van toegang, bewijs van VIP of om aan te tonen dat je in een bepaald team zit of 18+ bent.

Naast het praktische gedeelde is de grootste pullfactor het vermogen om herinneringen te creëren die lang na het evenement blijven bestaan. Elk bandje vertelt een verhaal: namelijk de ervaring op het festival van de gene die het draagt. Dit zijn soms honderd duizenden. Eigenlijk is het dragen van een festivalbandje het dragen van een herinnering om je pols. Een aandenken aan de geweldige tijd.

Polsbandjes bedrukken

Het aanbod is ruim als je polsbandjes wil bedrukken. Je kunt kiezen voor een standaard festivalbandje of een mooi armbandje. Ook een geweven polsbandje behoort tot de mogelijkheden, waaronder een geweven polsbandje met haak. Daarnaast kun je kiezen voor een siliconen polsbandje, ook wel rubberen polsbandje genoemd.

De mogelijkheden zijn enorm. Welk polsbandje je ook laat bedrukken, je profiteert bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Voor advies kun je direct bellen naar 0528-851155.

Festivalbandjes bedrukken

Speciaal voor festivals, zijn er festivalbandjes die in grote oplages te verkrijgen zijn. Festivalbandjes bedrukken gaat eenvoudig door jouw ontwerp te uploaden. Vervolgens krijg je het in 3D te zien en ontvang je een sample. Het doel is om jouw festival herkenbaar te maken voor bezoekers én om aan te tonen dat ze hun toegangsbewijs hebben laten zien.

Het bedrukken van dit soort bandjes is zowel geschikt voor grote festivals als kleinere evenementen van bijvoorbeeld bedrijven, studentenverenigingen, dorpsfeesten of particuliere feesten.

 

Soorten bandjes

Je festival of evenement is pas compleet met een hip polsbandje die je zelf ontwerpt. Je kunt bij Promobee onder andere kiezen uit de volgende ontwerpen:

De meeste bandjes zijn vanaf 50 stuks te bestellen, maar kunnen ook in zeer grote oplages worden besteld. Alle bandjes zijn uitgebreide getest. De afdruk is goed en duidelijk, ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, ze sluiten goed en blijven goed zitten.

Spoedlevering binnen 3-5 dagen

Heb je met spoed (extra) festivalbandjes of textiel polsbandjes nodig? Als een van de weinige aanbieders bieden we de mogelijkheid aan om spoedleveringen te realiseren. Je kunt in sommige gevallen binnen drie werkdagen de bedrukte bandjes op te deurmat hebben liggen.

Let er op dat je voor spoed persoonlijk contact opneemt via ons telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Op die manier maken we samen een plan en proberen we aan je wensen te voldoen.

Polsbandjes bestellen

Polsbandjes bestellen is eenvoudig. Je kiest een type uit en vervolgens geef je aan hoeveel je er wil. Hierbij geldt: hoe meer je afneemt, hoe hoger de korting wordt. Zo geniet je bij 5000 stuks van 82 procent korting. Daarna ga je naar het afrekenmenu waar jij je gegevens achterlaat en je logo upload voor een gratis proefdruk. Eerst een offerte aanvragen voor je afrekent kan ook.

Om extra wensen te bespreken is er bij het afrekenformulier de mogelijkheid om een tekstbericht te typen. Contact opnemen via de telefoon of mail is ook mogelijk.