Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Polsbandjes

Op zoek naar polsbandjes voor een festival? PromoBee beschikt over een ruim assortiment aan festival bandjes in allerlei soorten en maten. Je kunt deze festival bandjes laten bedrukken door ons, waarbij zowel tekst als afbeeldingen op de bandjes gedrukt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam en het logo van je festival, maar bijvoorbeeld ook tekst om aan te geven dat iemand een VIP is. Voor verschillende partijen is polsbandjes bedrukken een optie. PromoBee zorgt ervoor dat de bandjes voorzien worden van een opdruk van een haarscherpe fotokwaliteit. Bovendien geldt bij ons: hoe meer polsbandjes je inkoopt, hoe hoger je korting per stuk zal zijn.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Waarom festival bandjes laten maken?

Voor de organisaties van festivals is het essentieel om festival bandjes te laten maken. Met behulp van deze polsbandjes kunnen bezoekers bewijzen dat ze een kaartje hebben gekocht. Zo wordt voorkomen dat mensen illegaal het terrein kunnen betreden. Dit is erg handig voor festivals die meerdere dagen duren. Er kunnen bandjes gemaakt worden voor mensen die alle dagen gaan en mensen die maar een enkele dag een festival bezoeken. Daarnaast kunnen festival bandjes gemaakt worden om te tonen dat mensen 18+ zijn. Alleen mensen ouder dan 18 jaar krijgen dit bandje. Bijkomend voordeel van een festival bandje is dat het als aandenken aan het festival kan dienen.

De voordelen van festival polsbandjes bedrukken

Hierboven heb je al kunnen lezen dat festival polsbandjes meerdere functies kunnen vervullen. Zelfs een VIP bandje is een optie. Voor de organisators van festivals is het daarom handig om hierover te beschikken. Bovendien zijn dit soort polsbandjes een manier om het festival herkenbaarder te maken voor bezoekers. Dit zorgt voor personalisatie. Daarnaast zijn er een hoop bezoekers die gedurende het festivalseizoen hun festival polsbandjes blijven dragen, om te tonen welke festivals ze zoal bezocht hebben. Een duidelijk zichtbare opdruk zorgt ervoor dat deze polsbandjes een goed reclameartikel zijn. Dat leidt tot meer bezoekers voor de volgende editie.

Polsbandjes laten bedrukken door PromoBee

Het aanbod is ruim als je festival bandjes wilt laten bedrukken. Je kunt kiezen voor een standaard festivalbandje of een mooi armbandje. Ook een geweven polsbandje behoort tot de mogelijkheden, waaronder een geweven polsbandje met haak. Daarnaast kun je kiezen voor een siliconen polsbandje. De mogelijkheden zijn enorm. Welk polsbandje je ook laat bedrukken, je profiteert bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Bestel daarom nu jouw polsbandjes voor een festival bij PromoBee.

 

Festival bandjes bedrukken spoed

Heb je met spoed festivalbandjes of textiel polsbandjes nodig? We hebben al mogelijkheid om binnen 3-5 werkdagen bedrukte festival armbandjes let leveren.

Stoffen textiel polsbandjes bedrukken?

Stoffen polsbandjes bedrukt of geweven als entree bewijs voor uw festival of evenement? Bedrukte stoffen polsbandsjes zijn al leverbaar vanaf 50 stuks.