Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Zonnebrillen

Laat jouw klanten stralend de zon tegemoet gaan met één van deze hippe zonnebrillen. Met de vele opties zit er ongetwijfeld een montuur tussen dat past bij jouw bedrijf. Bij PromoBee kun je de zonnebrillen ook personaliseren, zodat ze eruit zien alsof ze zijn gemaakt voor jouw bedrijf. Je kunt de zonnebrillen namelijk stuk voor stuk laten bedrukken met jouw eigen logo of tekst, zodat ze precies passen bij uw huisstijl. Bekijk snel onze modellen en kies jouw favoriet. Mocht je vragen hebben over één van de modellen, dan staat onze klantenservice voor je klaar!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Sorteer op

De ideale reclamedrager in de zomermaanden

Ook in de zomer wil je natuurlijk opvallen met jouw bedrijf. Met de bedrukte zonnebrillen van PromoBee kan dat erg gemakkelijk. Vooral onder jongeren zijn deze brillen erg populair. Aangezien de zonnebrillen erg functioneel zijn, zullen ze veelvuldig gedragen worden en zal jouw bedrijf extra opvallen in de zomer. Stel je zich eens voor dat honderden mensen op een evenement rondlopen met jouw gepersonaliseerde zonnebril? Zo breng je ongetwijfeld jouw boodschap over. De dragers van de zonnebrillen zullen jouw bedrijf altijd associëren met hun fijne zomerherinneringen!

Bedrukte zonnebrillen

Maak een selectie uit één van de stijlvolle monturen van PromoBee en bedruk de zonnebril zoals je dat wil. Afhankelijk van het model zijn de zonnebrillen te verkrijgen in tot wel 11 kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij jouw bedrijf. De brillen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks en vanaf 47 cent. Laat de pootjes bedrukken met jouw gewenste tekst of logo en ontvang binnen een uur een 3D-visualisatie van jouw ontworpen zonnebril. Ook ontvang je altijd een gratis proefdruk, zodat je de bril met jouw logo in het echt kunt bewonderen. De bedrukking is altijd in haarscherpe fotokwaliteit, dus je kunt er vanuit gaan dat je professioneel voor de dag komt met deze zonnebrillen. De goedkoopste bedrukte zonnebrillen van de beste kwaliteit vind je bij PromoBee!

Kies de zonnebril die past bij uw stijl

Voor iedere stijl is er een passende bedrukte zonnebril om mee op te vallen in de zomerse maanden. Ga bijvoorbeeld voor een hippe futuristische look met de frameloze zonnebril. Misschien kies je liever voor een zonnebril met houten pootjes voor een klassieke, stijlvolle uitstraling. Ook voor de allerkleinsten kun je kinderzonnebrillen laten bedrukken met jouw huisstijl. Welke stijl ook bij uw bedrijf past: PromoBee heeft de zonnebril voor jouw bedrijf.