Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Zonnebrillen

Laat uw klanten stralend de zon tegemoet gaan met één van deze hippe zonnebrillen. Met de vele opties zit er ongetwijfeld een montuur tussen dat past bij uw bedrijf. Bij PromoBee kunt u de zonnebrillen ook zo personaliseren zodat ze eruit zien alsof ze zijn gemaakt voor uw bedrijf. U kunt de zonnebrillen namelijk stuk voor stuk laten bedrukken met uw eigen logo of tekst, zodat ze precies passen bij uw huisstijl. Bekijk snel onze modellen en kies uw favoriet. Mocht u vragen hebben over één van de modellen, dan staat onze klantenservice voor u klaar!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Sorteer op

De ideale reclamedrager in de zomermaanden

Ook in de zomer wilt u natuurlijk opvallen met uw bedrijf. Met de bedrukte zonnebrillen van PromoBee kan dat erg gemakkelijk. Vooral onder jongeren zijn deze brillen erg populair. Aangezien de zonnebrillen erg functioneel zijn, zullen ze veelvuldig gedragen worden en zal uw bedrijf extra opvallen in de zomer. Stelt u zich eens voor dat honderden mensen op een evenement rondlopen met uw gepersonaliseerde zonnebril? Zo brengt u ongetwijfeld uw boodschap over. De dragers van de zonnebrillen zullen uw bedrijf altijd associëren met hun fijne zomerherinneringen!

Bedrukte zonnebrillen

Maak een selectie uit één van de stijlvolle monturen van PromoBee en bedruk de zonnebril zoals u dat wil. Afhankelijk van het model zijn de zonnebrillen te verkrijgen in tot wel 11 kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij uw bedrijf. De brillen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks en vanaf 47 cent. Laat de pootjes bedrukken met uw gewenste tekst of logo en ontvang binnen een uur een 3D visualisatie van uw zonnebril. Ook ontvangt u altijd een gratis proefdruk, zodat u de bril met uw logo in het echt kunt bewonderen. De bedrukking is altijd in haarscherpe fotokwaliteit, dus u kunt er vanuit gaan dat u professioneel voor de dag komt met deze zonnebrillen. De goedkoopste bedrukte zonnebrillen van de beste kwaliteit vindt u dus bij PromoBee!

Kies de zonnebril die past bij uw stijl

Voor iedere stijl is er een passende bedrukte zonnebril om mee op te vallen in de zomerse maanden. Ga bijvoorbeeld voor een hippe futuristische look met de frameloze zonnebril. Misschien kiest u liever voor een zonnebril met houten pootjes voor een klassieke, stijlvolle uitstraling. Ook voor de allerkleinsten kunt u kinderzonnebrillen laten bedrukken met uw huisstijl. Welke stijl ook bij uw bedrijf past: PromoBee heeft de zonnebril voor uw bedrijf.