Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Advent kalender vakjes

Advent vakjes kalender laten bedrukken?

Actiekalender, als waardebonnenkalender, aftelkalender of kortingscodekalender voor de komende reclamecampagne van uw bedrijf of als sponsorkalender voor uw goede doelclub of vereniging, desgewenst met doorlopende nummering. Maak u campange kalender compleet met mooie prijzen en of acties.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Advent loterij korting kalender bedrukken?

Wilt u een loterij of een kortingsactie organiseren dan hebben we hier een super mooie advent kalender voor. Een advent kalender kaart voorzien van 24 vakjes waar achcter ieder vakje een unieke code en of prijs kan worden weggegeven. U kunt er ook voor kiezen om achter ieder vakje een QR code of een kortingscode de plaatsen. Wilt u geld op halen voor een goed doel of een unieke sales actie houden dan is deze vakjes kalender ook iedeaal inzetbaar.

 

Advent kerstkaart bededrukken?

Wilt u een unieke kerstkaart versturen dit jaar? Dan is een advent kerstkaart vorozien van 24 vakjes de ideale kaart voor komende feestdagen. De voorzijde van de kerst adventkaart kunt u volledie bedrukken met eigen foto logo of design. Achter ieder van de 24 vakjes kunt u een andere groet, boodschap of kortingscode kwijt.  Een unieke kerstkaart die elke dag weer voor een nieuwe verrassing zorgt.