Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Strandballen

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk om te geven tijdens de zomer? Dan is een strandbal bedrukken een uitstekende keuze. Een opblaasbare strandbal met bedrukking is meer dan alleen een relatiegeschenk. Doordat dit item mee wordt genomen naar het strand, zien andere mensen de opdruk. Strandballen zijn hierdoor ook formidabele promotieartikelen. Natuurlijk kun je bij PromoBee een strandbal laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit verschillende varianten. Er is voor ieder wat wils. De korting per stuk loopt op hoe meer strandballen je bestelt. Naast de aantrekkelijke prijzen profiteer je bij PromoBee altijd van gratis verzending, een gratis digitaal ontwerp en een gratis sample.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

De voordelen van een strandbal bedrukken met logo

Tijdens de zomer zijn mensen graag buiten bezig en gaan ze er graag op uit. Hierbij kun je denken aan een dagje naar het strand, maar je kunt natuurlijk ook thuis een zwembad opzetten en daar waterplezier beleven. Een strandbal is perfect voor dit soort situaties. Je kunt er thuis mee spelen, maar ook op het strand. Doordat een strandbal opblaasbaar is, kun je het eenvoudig meenemen zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt. Een voordeel van een strandbal laten bedrukken als relatiegeschenk is dat je zeker weet dat klanten het waarderen. Bovendien gaat het gebruikt worden op plekken waar ook andere mensen de strandbal zien. Zo maak je op een slimme manier reclame voor je bedrijf.

Verschillende soorten strandballen laten bedrukken

Het mooie aan bestellen bij PromoBee is dat je niet alleen de keuze hebt uit diverse soorten strandartikelen, maar dat er genoeg varianten zijn waar je uit kunt kiezen. Zo ook als je kiest voor het laten bedrukken van strandballen. Ten eerste heb je de keuze als het gaat om de grootte van de strandbal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strandbal van 28 cm of een strandbal van 40 cm. Daarnaast bepaal je zelf de uitstraling van de strandbal. Een strandbal bedrukken met logo kun je onder meer laten doen op een gestreepte strandbal, een gestreepte effen strandbal, een gestreepte transparante strandbal of een transparante strandbal. Zo weet je zeker dat je voor een strandbal kiest die in de smaak zal vallen bij jouw klanten.

Strandbal bedrukken: goedkoop bij PromoBee

Een strandbal bedrukken is het ideale cadeau voor de zomer. Wat zullen je klanten blij zijn met dit leuke extraatje. Wist je dat een strandbal bedrukken goedkoop kan bij PromoBee? Bij ons tref je scherpe prijzen aan. Bovendien loopt de korting op hoe meer stuks je in één keer bestelt. Groot inkopen wordt beloond. De prijs is all-in, zodat je weet waar je aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk gerust rond binnen onze webshop of vraag vandaag nog een offrte aan.