Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bier adventskalender

Bier advent kalender laten bedrukken?

Wij hebben een bier advent kalender ontwikkeld die volledigte personaliseren is.  Een advent kalender voor 24 verschillende flesjes bier. Zo is het aftellen iedere dag weer een feestje! De bier advent kalender is niet alleen leuk om tegeven maar nogleuker om zelf te krijgen!

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Bier adventkalender laten bedrukken?

Heeft u een slijterij of brouwerij? Of wilt u gewoon een uniek geschenk ontwikkelen? Wij hebben een aantal bier advent kalenders ontwikkeld speciaal voor 24 flesjes en of 24 blikjes bier . Tevens is het mogelijk een kalender volledig in eigen stijl te laten bedrukken. Zodat de bier advent kalender een eigen uitstraling krijgt.

 

Bier andvent kalender bedrukken

Onze bier advent kalenders zijn al te bestellen vanaf 10 stuks. De bier advent kalenders kunnen volledig bedrukt worden met een eigen design. Zodat de bier advent doos een geweldige uitstraling krijgt.

Bier Countdown kalender bedrukken.

We hebben ook een bier countdown kalender ontwikkeld vanaf 1e kerstdag aftellen tot oud en nieuw. Met achter ieder vakje een ander biertje. Is dat niet origineel een leuk aftellen? De bier countdown kalenders zijn al te bestellen vanaf 10 stuks en kunnen volledig bedrukt worden.