Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Herbruikbare plastic bekers

Ben jij op zoek naar herbruikbare plastic bekers? Vanaf 24 stuks kunnen we allerlei herbruikbare bekers voor jou bedrukken. We hebben een groot assortiment aan herbruikbare bekers, waaronder: herbruikbare plastic wijnglazen, herbruikbare plastic bierglazen, herbruikbare plastic champagneglazen en nog veel meer.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 36 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Herbruikbare plastic bekers bedrukken

Het genot van een verfrissend drankje wordt alleen maar beter wanneer het wordt geserveerd in een herbruikbare plastic beker dat speciaal voor jou is ontworpen. Het bedrukken van herbruikbare bekers biedt een unieke en opvallende manier om jouw evenement, feest of bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, familiebijeenkomst of outdoor evenement, bedrukte herbruikbare bekers voegen een vleugje persoonlijkheid en stijl toe aan elke gelegenheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed voor het milieu!

Hier zijn enkele redenen waarom bedrukte herbruikbare bekers een slimme keuze zijn:

  1. Unieke Identiteit: herbruikbare plastic bekers kunnen worden aangepast aan jouw thema, kleurenpalet en stijl. Of je nu jouw bedrijfslogo wilt weergeven, een speciale boodschap wilt delen, of gewoon een unieke uitstraling wilt creëren, bedrukte bekers helpen je om een onderscheidende identiteit te creëren.
  2. Speciale Gelegenheden: voor bruiloften, verjaardagen, jubilea en andere mijlpalen kunnen herbruikbare plastic bekers dienen als geweldige souvenirs. Voeg namen, datums en zelfs foto’s toe om een blijvende herinnering te creëren voor jou en jouw gasten.
  3. Promotionele Kracht: als je een bedrijf, merk of evenement promoot, bieden bedrukte herbruikbare bekers een mobiel reclamebord. Gasten die de bekers meenemen naar huis of elders dragen jouw boodschap met zich mee, waardoor jouw bereik wordt vergroot.
  4. Gezelligheid en Eenheid: bij grotere evenementen zorgen bedrukte herbruikbare plastic bekers voor een gevoel van eenheid en samenhorigheid. Gasten kunnen hun persoonlijke bekers gemakkelijk herkennen en voelen zich meer betrokken bij de gebeurtenis.
  5. Veilig en Praktisch: herbruikbare plastic bekers zijn duurzaam en veilig voor gebruik op verschillende evenementen, zowel binnen als buiten. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze een handige keuze zijn voor verschillende gelegenheden.

Het proces van het bedrukken van herbruikbare plastic bekers is relatief eenvoudig en biedt talloze opties. Van eenvoudige bedrijfslogo’s tot ingewikkelde ontwerpen, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Waarom herbruikbare plastic bekers  bedrukken?

Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw merk te promoten, een persoonlijk tintje aan jouw feest te geven, of gewoonweg iets speciaals wilt toevoegen aan jouw evenement, herbruikbare plastic bekers voorzien van jouw eigen logo zijn een uitstekende keuze. Ze laten zien dat aandacht voor detail jouw prioriteit is en dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Herbruikbare plastic wijnglazen bedrukken

Herbruikbare plastic wijnglazen laten bedrukken? We hebben hierin een aantal verschillende modellen. Het bedrukken van herbruikbare plastic wijnglazen biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie. Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp, een gedetailleerd patroon of zelfs een volledige kleurenprint, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Herbruikbare plastic bierglazen bedrukken

Herbruikbare plastic bierglazen zijn niet alleen handig om uit te drinken tijdens verschillende activiteiten en evenementen, ze zijn ook nog eens duurzaam. Je kunt de herbruikbare plastic bierglazen na gebruik eenvoudig wassen en vervolgens opnieuw gebruiken. We hebben veel verschillende plastic bierglazen in ons assortiment; stevige bierglazen, bierglazen op voet, bierpullen en nog veel meer. Maak jouw eigen bierglazen nog mooier door er jouw eigen logo op te drukken.

Herbruikbare plastic champagneglazen bedrukken

Herbruikbare plastic champagneglazen laten bedrukken? Het bedrukken van herbruikbare plastic champagneglazen biedt talloze mogelijkheden. Deze herbruikbare plastic champagneglazen kunnen na gebruik eenvoudig gewassen worden, waarna ze telkens opnieuw te gebruiken zijn. Bij ons vindt je de herbruikbare plastic champagneglazen in transparant, wit en zwart. Je zou kunnen kiezen voor een 1-kleurig ontwerp, maar daarnaast is het ook mogelijk om de plastic champagneglazen te bedrukken in full colour.